Parada mladosti u Orlandu, Siti i Barselona završili penalima!

Autor: Boris Jovanović
sreda 31.07.2024.
07:19
Izvor: Sportske.net

Novi "poraz" za Siti na američkoj turneji...

EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Povezane vesti

Treći poraz Sitija na turneji u Americi. Tačnije, oni su noćas u Orlandu remizirali protiv Barselone, ali su promašili dva od tri penala, pa je na kraju nevažna pobeda pripala Kataloncima. 

Barsa je povela nakon što je Pau Viktor matirao Edersona, ali je sjajno golom mladog Nika O'Rajlija engleski šampion izjednačio. Omladinski reprezentativac Engleske je i noćas pokazao da mu pripada budućnost. Barsa je ponovo povela pre poluvremena, Pablo Tore je bio strelac, na kraju je Džek Griliš odve meč u penale. 

U timu Sitija pojavio se i Džejden Heski, naravno, sin nekadašnjeg reprezentativca Emila. Dosta mladih igrača bilo je na sceni u Sitiju, očekuje se da će im biti pružena šansa naredne sezone u kup mečevima.

Inače, Haland je postigao čist gol u uvodnih 15 minuta meča, lopta je prešla gol liniju, ali nije bilo video tehnologije da potvrdi, pa je u tom trenutku ostalo 0:0.

Siti je u dosadašnjem toku priprema izgubio od Milana i Seltika, ostala im je još jedna utakmica u Americi, duel sa Čelsijem za vikend. Generalnu probu pred start prvenstva imaće u "Komjuniti Šildu" za desetak dana protiv Mančester Junajteda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke