Pariski ultimatum od 300 miliona, deset dana pre Sitija, odbrojavanje počinje!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.04.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Iskreno, kako ovo može da odbije?

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Nema pomaka oko Mbapea, ali ni oko Nejmara. Iako je sve dogovoreno, Brazilac se i dalje premišlja, Mesi ga pritiska da sačeka leto, možda je moguće da se vrati u Barselonu.

U PSŽ odbacuju takav rasplet, Al Kelaifi je rekao posle eliminacije Bajerna i osvete za finale prošle godine da će Nejmar još dugo igrati u Parizu.

Ponuda se već zna, ugovor će sa bonusima biti oko 50 miliona godišnje, on ne može da dobije ni polovinu tog novca u Barseloni, ali je pre dve godine bio spreman da se odrekne 20 miliona po godini kako bi se vratio.

Tada PSŽ nije pristao, sada ima još godinu ugovora, ali nigde ne može da dobije ove uslove. Porodica i menadžeri ga savetuju da potpiše sa Parižanima i tako napravi najveći ugovor u životu.

PSŽ je nervozan, oni ne žele da ih bilo šta poremeti pred meč sa Sitije u Ligi šampiona, ako prođu polufinale, igraće drugi put u nizu za trofej koji im nedostaje. Pari Sen Žermen je navodno dao rok Nejmaru deset dana da se izjasni. 

Ugovor je zaista iz snova, važiće do 2027. godine, dakle Nejmar bi do 35. trebalo da zaradi od Parižana oko 300 miliona evra. To je neverovatna suma, a verovatno će mu posle toga ostati još jedna bogata isplata, negde van Evrope.

Da li će prelomiti?

U Parizu imaju argument, zašto bi se vraćao u Barselonu kada oni imaju jači tim i veću mogućnost da mu pruže priliku da osvoji "Zlatnu loptu"?

Ima 10 dana da razmisli, ali isto je rečeno i Mbapeu, i to za početak aprila, on se nije oglasio, a odbio je već tri ponude za produžetak ugovora i čeka rasplet sa Realom. I Mbape ima ugovor do narednog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke