Partizane, oprez - Asteras niže pobede!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.09.2014.
17:30
Izvor: Sportske.net

Naredni rival vicešampiona Srbije u Ligi Evrope upisao je treću vezanu pobedu u svim takmičenjima a na četiri poslednje utakmice Asteras je uspeo da ostane neporažen računajući i gostovanje Bešiktašu na startu LE.

asterastripolis.gr
asterastripolis.gr

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana neočekivano su dobili slobodan vikend pošto je prvenstveni duel 7. kola JSL između crno-belih i OFK Beograda odložen do daljnjeg a sve zbog činjenice da je čitav o kolo pomereno za ponedeljak.

Marko Nikolić tako je dobio priliku da sa svojim igračima ranije nego što je očekivao počne da radi na pripremi utakmice drugog kola grupe "C" u Ligi Evrope koja vicešampiona Srbije očekuje u četvrtak na Peloponezu.

Partizan će u drugom kolu grupne faze LE gostovati Asterasu koji je danas upisao treću vezanu pobedu u svim takmičenjima čime je ujedno napravio niz od četiri utakmice bez poraza.

Asteras je u subotu slavio na gostovanju Platanijasu rezultatom 0:1 (0:0) u okviru petog kola grčke Superlige!

Strelac pobedonosnog gola za Asteras bio je Argentinac Barales koji je u igru ušao u 83. minutu a samo četiri minuta kasnije doneo je timu iz Tripolija treću pobedu u grčkoj Superligi.

Za poraženi Platanijas danas je nastupio i Luka Milunović, bivši napadač Crvene zvezde, koji je u igru ušao sa klupe u 67. minutu ali uspeo da spreči poraz svog tima.

Asteras je tako vezao treću pobedu u svim takmičenjima, pošto je pre trijumfa nad Platanijasom slavio u Kupu na gostovanju Aiginaikosu. Pre toga Asteras je kao domaćin slavio u 4. kolu grčke Superlige nad Kalonijem a nizu od tri vezana trijumfa priključen je i remi sa Bešiktašom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

Naredni rival Partizana tako od 18. septembra ne zna za poraz a na četiri odigrane utakmice postigao je 7 golova i primio 2 za gol razliku +5.

Utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope između Asterasa i Partizana zakazana je za naredni četvrtak od 21 čas i 5 minuta.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke