Partizane, oprez! Flora sve bolja, večeras dala DEVET golova!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.10.2021.
20:04
Izvor: Sportske.net

Sad su jači za napadača koji nije igrao u Humskoj.

Flora
Flora

Povezane vesti

S obzirom da je ove jeseni u grupi Lige konferencija sa Partizanom, estonska Flora nam i dalje privlači pažnju.

Tim iz Talina je, uz vodeću Levadiju, najefikasniji u domaćem šampionatu, a to je pogotovo došlo do izražaja večeras kada je na svom terenu Flora savladala ekipu Tameke rezultatom 9:0!

Bila je to zaostala utakmica 13. kola šampionata Estonije, a na vodeći gol se čekalo do 20. minuta, kada je Sapinen pogodio mrežu gostiju. Podsetimo, Sapinen nije igrao nedavno protiv Partizana u Humskoj, gde je Flora izgubila sa 2:0, ali je onda nastupio protiv Anortozisa na Kipru i postigao oba gola za Floru u remiju od 2:2. Zato će crno-beli morati maksimalno ozbiljno da dočekaju novembarsko gostovanje u Talinu, u pretposlednjem kolu Lige konferencija.

Samo minut pošto je Sapinen postigao vodeći gol, na semaforu je već bilo 2:0 posle autogola Raida, a na 3:0 postavio je Zenjov u 32. minutu. Zenjov je u nastavku stigao i do het-trika, golovima u 47. i 86. minutu, a pogađali su i Ojama u 62. i 72. minutu, kao i Pom u 78. i 90. minutu meča.

Ukupno je u Estoniji odigrano 27 kola od početka sezone, s tim da Levadija i Flora imaju meč manje. Upravo ove dve ekipe drže vrh tabele, Levadija je prva sa 67, a Flora druga sa 61 osvojenim bodom i 75 postignutih golova u 26 mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke