Patrisio stigao u Rim: "Murinjo je san svakog igrača"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 14.07.2021.
17:11
Izvor: Sportske.net

Portugalac presrećan.

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Iskusni portugalski golman Rui Patrisio novi je čuvar mreže Rome sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, što je bila prilika da se pojavi pred kamerama klupske televizije i iznese prve utiske po dolasku na "Olimpiko".

Reprezentativac Portugala nije krio ono što su svi naslutili, a to je da je novi trener Rome i njegov sunarodnik Žoze Murinjo glavni krivac što je zamenio dres Vulverhemtpona rimskim klubom.

"Veoma sam srećan što sam ovde, gde imam priliku da rastem kao golman, učim, napredujem i borim se za titulu. Kada sam čuo za interesovanje Rome bio sam veoma srećan i uzbuđen što ću doći ovde", kazao je Patrisio.

Zahvalio se dosadašnjem klubu Vulverhemptonu gde je proveo prethodne tri godine i koji mu je pružio šansu da se oproba u Premijer ligi, a zatim je progovorio o saradnji sa Murinjom.

"Veoma sam entuzijastičan što ću sarađivati sa Murinjom. Ovo je prvi put da ćemo sarađivati, ali nesumljivo reč je o vrhunskom treneru i za svakog igrača je san da ga on trenira. Sarađivati sa Murinjom nesumnjivo će mi doneti dodatnu vrednost u karijeri", rekao je Patrisio ne krijući oduševljenje što Roma daleko ambicioznije ulazi u narednu sezonu u odnosu na ranije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke