Pavlović među najlošije ocenjenim igračima Milana, pokvario početni utisak

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Kako su ga novinari ocenili za sinoćnju partiju.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Milan je rano poveo sinoć protiv Liverpula, ali su gosti sa ''Enfilda'' brzo preuzeli dominaciju na terenu i potpuno zasluženo došli do preokreta i pobede od 3:1.

Liverpul je, objektivno, bolji tim, ali se ipak očekivalo više od igrača Milana, pa i od našeg Strahinje Pavlovića, koji je od početka sezone dobijao najviše pohvala među ''rosonerima'', pogotovo posle pogotka koji je postigao protiv Lacija.

Ono što mu novinari u svojim ocenama najviše zameraju jeste inferiornost u skoku, što je najviše došlo do izražaja kod Van Dajkovog gola.

''Razuđena, neadekvatna i jednostrana ekipa, sa ogromnim defanzivnim prazninama za koje Paulo Fonseka još nije uspeo da nađe rešenje, a koji posledično dovode u pitanje njegov rad'', naglašava ''Gazeta'' u svom komentaru.

Portal 90min.com je Pavlovića ocenio ''četvorkom'' na skali od 1-10 i samo je još Kalabrija dobio tako nisku ocenu.

''Čovek njegove visine i stasa trebalo je da bude uticajniji u Liverpulovim prekidima, a Gakpo ga je previše lako nadmudrio za treći gol gostiju'', navodi se u obrazloženju.

Sličan utisak imaju i na portalu ''Football Italia'', gde je Pavlović nešto bolje prošao, ali je opet među najslabije ocenjenim igračima. Dobio je 5.5, a manje od njega imaju Kalabrija i Fofana, koji su ''počašćeni'' peticama.

''Mogao je samo da gleda kako Van Dajk neometano skače iza njega kod Liverpulovog drugog gola'', obrazloženje je uz ocenu za Pavlovića.

''MilanNews'' je Pavlovića ocenio peticom, opet je među najslabijima, ali uz nšto umereniji komentar.

''Pavlović daje osećaj da je uvek čvrst, kako na kratkim tako i na dugim stazama. U prvom poluvremenu Salah ga je samo jednom prošao. Promašio je loptu koju Liverpul pretvara u gol Soboslaija za 1-3''.

Nezadovoljni su i navijači, videli ste to i po njihovim tvitovima sinoć, a mnogi od navijača su bodrili ''rosonere'' sa tribina, napustili su stadion pre završetka meča.

U svakom slučaju, loša uvertira pred derbi sa Interom u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke