Pejčinović: ''Ibra sjajan fudbaler, ali loš čovek!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.10.2014.
21:05
Izvor: Sportske.net

Potencijalni reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović ovih danas se u razgovoru za ruske medije, ponovo prisetio vremena klada je u Francuskoj vodio velike borbe sa prvom zvezdom PSŽ-a Zlatanom Ibrahimovićem.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Srpski internacionalac i od ovog leta fudbaler moskovske Lokomotive, maksimalno iskreno je govorio o tome kakav je utisak na njega ostavio Zlatan Ibrahimović.

Pejčinović
naglašava da fudbalski kvaliteti popularnog Ibre nisu sporni, niti on želi da ih ospori, ali o Ibrahimoviću kao čoveku, nema mnogo toga lepog da kaže.

''Kao igrač, nema sumnje da je Zlatan među najboljima na svetu. Ali kao čovek mi se nimalo ne dopada! Više puta smo imali konflikte na terenu. Nije to bilo ništa ozbiljno, to su momenti kada emocije podivljaju, ali je na trenutke bilo baš ružno. Nisu to bili trenuci kada je njegov tim gubio, pa bi nekako bilo logično da se nervira i izgovara neke stvari.

Naprotiv, bilo je trenutaka kada je Pari Sen Žermen imao ubedljivo vođstvo, a Zlatan bi tek onda počeo da psuje na srpskom, da provocira. Majka mu je iz Bosne, pa zna srpski. Ali dobro, to je fudbal, postoji velika želja da se pobedi, pa su sva sredstva dozvoljena''
, objašnjava Pejčinović, a prenosi portal soccer.ru.

A kad je u pitanju život u Moskvi, srpski fuidbaler ima samo reči hvale.

''Volim Moskvu! Srbi i Rusi su bratski narodi i ovde se zaista osećam kao kod kuće'', uverava Pejčinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke