Pele čestitao Ronaldu na rekordu

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.03.2021.
13:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Zasluženo.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Legendarni brazilski fudbaler Pele čestitao je igraču Juventusa Kristijanu Ronaldu obaranje rekorda po broju postignutih golova u zvaničnim utakmicama.

"Kakav prelep fudbalski put. Mnogo vam se divim i volim da vas gledam na terenu, to nije tajna. Čestitam na zvaničnom obaranju mog rekorda
", napisao je Pele na Instagramu uz fotografiju njega i Ronalda.

"Jedino mi je žao što ne mogu da vas zagrlim, ali ostavljam ovu fotografiju u vašu čast, s velikom naklonošću, kao simbol prijateljstva koje postoji već dugi niz godina", naveo je Pele.

Portugalac je postigao tri gola u uvodna 32 minuta jučerašnjeg meča protiv Kaljarija i tako stigao do brojke od 770 golova u zvaničnim mečevima čime je oborio rekord od 767 pogodaka Pelea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 15.03.2021
18:26

Ahaha, tradicionalna Peleova čestitka izlizanom za ponovno obaranje njegovog rekorda. 😂 Naravno podrazumeva se da Pele uživa u gledanju izlizanog na terenima jer to što izlizani radi je skoro pa identično onome što je radio Pele, samo za klasu iznad, zbog čega i jeste daleko najbolji u galaksiji, a i šire. 😂 Kada tome dodamo i da je izlizani apsolutni svetski rekorder u broju obaranja Peleovog rekorda jasno je o kakvoj se gromadi radi. 😂😂😂