Pep definitivno otpisao četvoricu za meč sa Zvezdom, evo šta misli o Baharu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Gvardiola ne računa na četiri bitna igrača.

EPA-EFE/Vince Mignott
EPA-EFE/Vince Mignott

Povezane vesti

Pep Gvardiola je istakao posle meča sa Vest Hemom da neće sigurno računati na Džona Stounsa i povređenog Kevina De Brujnea koji se vraća tek oko Nove godine, a pored toga, Džek Griliš i Mateo Kovačić su definitivno otpali. 

Španski stručnjak je istakao i da će morati mladi igrači da uskoče.

Na konferenciji za novinare je istakao da mu protivnik i nije toliko bitan, koliko njihov pristup. 

"Svake sezone, počinjemo takmičenje sa namerom da pobedimo. Prvo grupna faza, pa onda nokaut, sve pokušavamo da pobedimo. Ništa nismo menjali i kada nismo pobeđivali. Od nas zavisi, od našeg nivoa. Bićemo srećni da odbranimo titulu, ali vam konkurencija ne dozvoljava da se opustite. Uvek smo jaki kod kuće, sutra je prvi korak."

Povrede?

"Kovačić i Griliš su bolje, ali nisu tu za sutrašnju utakmicu. Nadamo se da će biti spremni za Notingem, jer će nam biti potrebni", rekao je Gvardiola. 

Šta misli o Zvezdi?

"Hajde da probamo da pobedimo tim koji je veoma agresivan u napadu. Gledao sam prošle sezone Haifu i njihovog trenera (Baraka Bahara). Imali su tešku grupu sa Pari Sen Žermenom. Gledao sam malo šta je radio protiv Mbapea, Mesija. Gledao sam tu hrabrost, entuzijazam. Bez obzira na sve, biće slično sutra", rekao je Gvardiola. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke