Pep nemilosrdan, kako će Klop reagovati na novu prozivku?

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.03.2021.
09:41
Izvor: Sportske.net

Na konferenciji pred derbi Mančestera, Katalonac morao da "pecne" još uvek važeće šampione.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Danas od 17:30 časova gledamo sudar Mančestera, na "Etihadu" gostuje Mančester junajted. Veliko je pitanje da li Solskjerov tim može zaustaviti Siti koji je vezao 21 pobedu u svim takmičenjima. 

Ukoliko Junajted izgubi ostaće na trećoj poziciji, drugu trenutno drži Lester sa dva boda više. Gvardiola je imao zanimljivu pres-konferenciju, katalonski stručnjak je u jednom momentu "pecnuo" i Klopov Liverpul. 

"Uvek mislimo da možemo bolje, ali radi se i o tome kakvi ste u dobrim momentima. Kada osvojite nešto, ne znači da ćete osvajati i u budućnosti. Bili smo fantastični, tu nema poricanja, ali ne osvajate trofeje u martu. Vidim nešto u timu, svako želi da pobedi. Najbolja stvar koju smo uradili tokom prošle decenije, svaki put kada bi osvajali titule, uvek bi ostajali tu. Naša najniža pozicija posle osvajanje titula nam je bila druga. Sada vidite druge šampione koji se muče da uđu u top četiri", izjavio je Gvardiola. 

Verujemo da je mislio i na Liverpul koji beleži istorijski loše rezultate na "Enfildu" gde je izgubio neverovatnih pet utakmica u nizu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke