Pep očekuje još jedan nepredvidiv meč

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.05.2022.
20:21
Izvor: Sportske.net, Beta

Sudar titana.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Španski stručnjak i trener Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je danas, uoči revanš meča polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida, da očekuje "nepredvidiv" meč.

U prvom susret Siti je na svom terenu pobedio Real sa 4:3.

"U ovakvim mečevima postoje trenuci kada si bolji na terenu, i trenuci kada si lošiji. Utakmica nikada nije ujednačena svih 90 minuta. Fudbal je nepredvidiv, nekada budeš bolji pa izgubiš, a nekada bude obrnuto", izjavio je Gvardiola na konferenciji za novinare.

"Imamo puno iskustva u ovakvim mečevima. Ali svaka utakmica je drugačija. Postoji dosta okolnosti koji utiču na meč. Kakvo će biti raspoloženje momaka? Kako će se probuditi ujutru? Ne postoji garancija da ćemo dobro odigrati. Trudićemo se da budemo što bolji i da se plasiramo u finale", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je rekao i da se "divi fudbalaskoj i trenerskoj karijeri" trenera Reala Karla Anćelotija.

"Trenirao je najveće klubove u najvećim zemljama, i uvek postizao dobre rezultate. U svakom meču zna šta treba da radi. A, osim toga on je i izuzetna osoba. Veoma smiren, zna da kontroliše svoje emocije i mislim da njegovi timovi savršeno predstavljaju njega", izjavio je Gvardiola.

Revanš meč polufinala Lige šampiona izneđu Real Madrida i Mančester sitija na programu je sutra od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke