Pep "pecnuo" Borusiju, da li je Katalonac licemeran?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 05.04.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Sutra nas čeka spektakl.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

U utorak nastavljamo sa eliminacionom fazom Lige šampiona. 

Od 21 čas gledaćemo duele Mančester siti - Borusija Dortmund i Real Madrid - Liverpul. Meč "građana" i "milionera" je posebno interesantan, Gvardiola će imati prilike uživo da vidi Halanda - čoveka kojeg juri pola Evrope. 

Gvardiola je posle pobede nad Lesterom priznao kako je gledao utakmicu BVB - Ajntraht Frankfurt. Haland nije zabeležio dobru partiju, "milioneri" polako gube mesto koje vodi u LŠ naredne sezone, ali je katalonski stručnjak prepun poštovanja. Gvardiola zna snagu Borusije, uostalom vodio je Bajern u Der Klasikeru punih tri sezona. 

"Ne mogu naći ni jednog igrača Borusije da ne poseduje kvalitet. Oni dosta troše novac na mlade igrače i plaćaju ogroman novac agentima kako bi i doveli ove igrače koji imaju neverovatan kvalitet. Imam neverovatno poštovanje prema Dortumundu i njihovom radu. Bio sam u Nemačkoj tri godine i uvek su bili veliki protivnik. Znam da poseduju kvalitet. Ne samo u Halandu, već i u Sanču, Rojsu, Dahudu i Humelsu. Video sam njihovu utakmicu pre naše i bio sam impresioniran kvalitetom. Kada im dozvolite da trče, mogu vas ubiti. Moramo biti agresivni", izjavio je Pep. 

Komisije koje se plaćaju agentima poput Mina Rajole su iz sezone u sezonu sve veće. Ipak, Gvardiola tvrdi da BVB plaća ogroman novac menadžerima dok je njegov Siti tokom prošlog prelaznog roka agentima poput Mendeša isplatio više od 30 miliona funti. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke