Pep "pecnuo" Nejmara pred međusobni duel i svi se slažu sa njim!

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.04.2021.
15:40
Izvor: Sportske.net

Da li je Katalonac u pravu?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola smatra da bi i za Nejmara i za Barselonu bilo bolje da je Brazilac ostao na "Kamp nou".

To je na indirektan način na današnjoj konferenciji, uoči međusobnog susreta, rekao menadžer Mančester Sitija.

Pep je na svojoj koži mogao da oseti moć Barselone 2015. godine, jer je tada trio MSN izbacio njegov Bajern Minhen u polufinalu Lige šampiona i kasnije osvojio trofej. Ni Barsa, a ni Nejmar, od tada nisu uspeli da se popnu na krov Evrope.

"Da je ostao, siguran sam da bi Nejmar i Barselona imali dva ili tri pehara više u Ligi šampiona. Taj trio MSN je bio nezaustavljiv, najbolji napadački potencijal koji sam ikada video. Nejmar je potom odlučio da ode u Pariz, nije to bila loša odluka, lep je grad i klub", rekao je Pep Gvardiola.

Katalonac očekuje tešku i nepredvidivu utakmicu protiv Parižana.

"Bajern je promašio 50 šuteva u dvomeču, a PSŽ je imao četiri ili pet i pobedio je. Fudbal je nepredvidiva igra. Možeš da imaš bolje šanse i statistiku, ali da izgubiš. Mi nismo toliko defanzivno dobri, koliko smo dobri u tome da držimo loptu u svojim nogama. Naša snaga jesu 11 igrača koji mnogo rade i trče. Sutra ćemo morati da trčimo mnogo i da nateramo PSŽ da trči još više", naglasio je Pep.

Utakmica PSŽ - Siti na programu je u sredu u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Tuesday, 27.04.2021
18:27

Ne znam da li bi Nejmar i Barselona imali dva ili tri pehara više u Ligi šampiona (bar jedan više bi svakako imali), ali bih se složio sa Pep-ovom tvrdnjom da je MSN bio najbolji napadački potencijal koji sam ikada video. Messi se mogao zaustaviti sa 4-5 fudbalera, ali njih trojica svakako ne sa 12-15 fudbalera, ne samo zato što protivnička ekipa nema toliko fudbalera na terenu već i zato što u njihovoj igri nije bilo šablona kakav gledamo u igrama Barse nakon odlaska Neymara. Individualno vrlo jaki, zajedno nepredvidljivi, ubojiti i efikasni, sve u svemu mnogo lepo ih je bilo gledati. Pored njih trojice Iniesta je bio vrlo bitan igrač tim pre što je vezni red već bio daleko slabiji negoli 5-6 godina ranije, a odbrana je bila očajna skoro koliko i danas.