Pep prelomio, evo ko može da ide, od pojačanja par Hrvata i kraj?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.06.2023.
09:40
Izvor: Sportske.net

Neće biti velkih promena?

Man City
Man City

Povezane vesti

Siti je izgubio trku za Deklana Rajsa od Arsenala, mada je i pitanje koliko su ga stvarno želeli s obzirom na neke priče.

Kako će izgledati prelazni rok?

Prema nekim informacijama lako bi se moglo desiti da uz Kovačića koji je zamena za Gundogana stigne još samo Joško Gvardiol. Pep svim silama želi Hrvata iz Lajpciga, suma je oko 100 miliona evra, lako se može desiti da sjajni defanzivac "Bikova" sruši rekord Megvajera i postane najskuplji defanzivac svih vremena.

Ko odlazi?

Prema informacijama iz Engleske, Bernardo Silva će napustiti klub samo ako stigne neka ogromna ponuda i jedino u tom slučaju bi prvak Engleske i Evrope mogao da potraži zamenu u veznom redu.

Laport bi mogao da ode, izgubio je mesto u timu, pogotovo ako dođe Gvardiol, Baskijac će biti na marginama. Klub bi mogao, u slučaju da prihvati ponudu iz Saudi Arabije da napusti i Rijad Marez, svi ostali nisu na prodaju.

Stouns je zablistao kao zadnji vezni u finalu Lige šampiona, pa je to dodatno ubedilo Gvardiolu da ne troši novac na igrače srednjeg reda. Ako Silva ode (za to će neko kako rekosmo morati da plati onoliko koliko vredi Rajs što nije realno), Pep će se okrenuti Gabiju Veigi mladom reprezentativcu Španije koji je odigrao strašnu sezonu u Selti, ali to je na dugom štapu.

Inače, što se tiče Kajla Vokera koji takođe nije bio standard u finišu, Bajern je ohlađen cenom, oko 70 miliona evra za engleskog reprezentativca koji ima 33 godine, to jasno neće platiti.

Sve u svemu, "Građani" neće puno menjati, tim koji je pokorio Evropu i odavno Englesku, uglavnom, uz par novih lica ostaje na okupu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke