Pep presekao, izostaviće veliku zvezdu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.08.2018.
22:28
Izvor: Sportske.net

Mančester siti će izgledati drugačije nego protiv Arsenala u narednom meču Premijer lige.

Epa/Robin Townsend
Epa/Robin Townsend

Povezane vesti

Ekipa Pepa Gvardiole naredni meč Premijer lige igra protiv Hadersfilda, meč se igra u nedelju na Etihadu i domaći dočekuju ovaj meč u ne tako dobrom raspoloženju iako su savladali Arsenal u prvom kolu bez ikakvih problema.

Problem je povreda Kevina De Brujnea, Belgijanac će odsustvovati neko vreme sa terena, ali daleko od toga da Mančester siti nema rešenje.

Nije to jedina razlika u odnosu na meč sa Arsenalom, najverovatnije u meču protiv Hadersfilda neće biti ni Serhija Aguera.

Argentinac nije odigrao toliko dobro protiv Arsenala, Pep je bio nezadovoljan njegovim izdanjem, a mediji pišu da je Žezus taj koji će igrati od samog starta umesto Aguera.

Pep smatra da je Brazilac više timski igrač nego Argentinac i to je najveći razlog zašto ćemo gledati najverovatnije Žezusa od samog starta utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Saturday, 18.08.2018
09:12

Ajmo brzo odgovarajte ko prati city,hoce li ovaj indijanac oep da ubaci sanea od prvog minuta posto je marez tanko odigrao protiv arsenala

avatar
BeRealisticDemandThe
Saturday, 18.08.2018
14:56

To ti se ne zna sad,imaju sterlinga ,mareza i sanea sad koji ce da izvisi i koju utakmicu to ne zna niko za sad.Verovatno pitas zbog fantazija ali ni ja nemam pojma zato sam uzeo bernarda jeftin a sad nakon povrede de bruyna ce biti mesta za njega posto je u dobroj formi.Mislim da ce se marez vremenom ustaliti na tom desnom krilu dok udje u stos a levo ce ova dvojica da se menjaju al o5 meni je sane 10xbolji od sterlinga al sterlinga hoce golovi a i gvardiola ga gotivi igra leprsavo,dobro se uklapa u gvardiolin stil al mislim cim mu padne forma eto njega na klupi.

avatar
BeRealisticDemandThe
Saturday, 18.08.2018
14:57

Dovedi zezusa za te pare,mislim da ce posle onakvog izdanja aguera igrati on,bar dok ovaj o5 ne poludi ako nije polako u nepovratnom padu.

avatar
La bestia negra
Friday, 17.08.2018
22:47

samo nesto izvodi unistava svaki fantazi tim svojim kombinovanjem,te mu ovaj ne igra te onaj,a bitno da nagomilava igrace od 60 miliona u ofanzivi

avatar
BlueMoon
Saturday, 18.08.2018
00:58

Ako imas najboljeg napadaca Argentine i najboljeg napadaca Brazila zasto ih ne rotiro?

avatar
La bestia negra
Saturday, 18.08.2018
14:01

Firmino je Ronaldo Nazairo za Zezusa

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 18.08.2018
01:31

Zato se ubacuje Kejn ili Firmino, a ne Aguero. U Sitiju su jedino Ederson i De Brujne sigurni, kad nisu povredjeni. Ni stoperi nikad nisu sigurni. Mislim da ce Bernardo Silva imati veliku minutazu ove sezone, a ja imam Davida Silvu.

avatar
Friday, 17.08.2018
22:31

Sutra gazimo Arsenal.ahahahahahahahaha