Pep već odlučio, Siti obavešten!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.02.2020.
08:40
Izvor: Sportske.net

Tačno je, ima klauzulu po kojoj je slobodan ovog leta, ali, Gvardiola vrlo čvrst u svojoj odluci.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U Sitiju će se boriti protiv UEFA, ali bez obzira na ishod, trenera će imati i sledeće godine. Naime, Pep Gvardiola je obavestio klub, da ako budu želeli, on namerava da ostane do kraja ugovora dakle i naredne sezone, bez obzira na ishod žalbe.

Siti je kažnjen sa dve godine neigranja u Ligi šampiona i 30 miliona evra, finansijski ovo će pogoditi klub, moraće da promene model finansiranja, pa se strahuje da će najbolji igrači biti prodati jer ne mogu da ih plaćaju.

U subotu je Gvardiola razgovarao sa igračima, tražio od njih da ostanu fokusirani, tu je Evropa pre svega i dueli sa Realom, Siti igra zaostali meč u sredu, ali to neće imati uticaja na tabelu, jer ni pobeda protiv Vest Hema ne znači, bitka za titulu je odavno izgubljena.

Sterling je prvi reagovao na trenerovu inicijativu, on je odbacio sve priče o transferu, njegov agent je rekao da je fokusiran na klub.

.
E sada, problem je plate, ne samo Sterlingove, već i De Brujnove i još nekoliko igrača, Pep može da ode, ima klauzulu u ugovoru da na leto napusti klub, i navodno ponudu Juventusa i PSŽ, ali kako rekosmo on hoće da ostane do kraja. Sane koji će biti prodat, Aguero i Fernandinjo imaju ugovore do kraja sledeće sezone.

Baner


Problem je jasno u tome da li igrači žele da ostanu sa smanjenim platama, ako se kazna održi, pluss hoće li biti ikakvog novca za pojačanja. Profesionalni fudbal je surov, a uz kaznu, Siti bi mogao da ostane i bez titule, ali što je najnovija vest i da bude kažnjen oduzimanjem poena zvog prevare na startu sledeće sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr . Nedeljkovic
Monday, 17.02.2020
11:47

Ne valja ako odu igraci iz Sitija , uz duzno postovanje , zbog Sitija je Liverpul i napredovao . Treba da budu 2, 3 ili 4 jaka kluba u ligi kako bi se igraci nadogradjivali , a samim tim imali jace utakmice u nogama . Vidimo primer u Nemackoj . Bajern Minhen godinama vlada u Nemackoj ili Juventus u Italiji , a u Ligi Sampiona slabo sta urade , nemaju dostojne protivnike u ligi . Doduse ove godine je zanimljivije . Zasto Real i Barsa osvajaju zadnjih godina Ligu Sampiona , zato se takmice jedan protiv drugog , a tu su i Sevilja , Atletiko i Valensija ,time nadogradjuju sebe . Cim imas slabe utakmice u nogama , lose prodjes u Ligi Sampiona ili u evrokupu . Naravno tu su i pare , treneri , ali cim je slaba liga , slabiji su i rezultati na evrosceni . Zato bih voleo da napreduju i Arsenal , Celzi , a da iz Sity-a ne odu igraci .

avatar
Amalainter
Monday, 17.02.2020
11:43

Malo preterano..pogledaj PSZ,Barselonu,Juventus,United..svi oni mute ili su u ogromnim dugovima..plase se Cityja pa i PSZ-a..zato su nestili i ligu sampiona sa Barselonom..lopovska banda..
Izbacuju Milan zbog 50ak miliona iz takmicenja a njima niko ne moze nista..pa,pogledaj Celzi samo-50 igraca im po pozajmicama-sve cisto..ma,daj...

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 17.02.2020
12:15

Celsi posluje već 3-4 godine u plusu i imaju tendenciju rasta,to sto imaju oko 30 igrača na pozajmicama je dozvoljeno,uostalom kupljeni su za sitne pare(većina oko 1-2 miliona) i biće prodati za bar 5 puta više).Lose ti je poredjenje totalno.Iza sitija je cela jedna država sa napumpanim ugovorom o sponzorstvu,tu je problem sa njima.Ostali moraju da paze na raj ffp dok oni ne moraju iz navedenih razloga.

avatar
Amalainter
Monday, 17.02.2020
15:12

Celsi je kupovao mlade igrace nelegalno..dobili su jednu sezonu samo zabranu kupovine-nemam nista protiv Celsija nego kazem da nije fer..
PSZ isto,juventus isto...

avatar
Dorotej
Monday, 17.02.2020
11:34

Siti vas odlično plača. Fer je da svi ostanete.

avatar
LFC*19
Monday, 17.02.2020
10:21

"Ostani, da ti kažem nešto još..." -Jirgen Klop

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 17.02.2020
11:19

jednu sezonu klop bolji od njega i svi odmah podivljali

avatar
BojanMC
Monday, 17.02.2020
14:39

Liga šampiona ej, koliko godina u sitiju ne moze da je osvoji za koliko je Klop uspeo plus finale izgubio. Pametnom dosta. Kakva liga I pobedjivanje raznih noriča.

avatar
CisseLFC
Monday, 17.02.2020
13:02

Ne mozes to reci s obzirom da je Klop vodio i manje klubove pa stizao dalekooooo. Prvo Majnc.. dobrp Dortmund nije mali klub ali dokle je on stigao sa njim... A gledaj Pepa... Prvi posao Barsa, pa Bajern pa Siti... Treba li dalje da pricam... Uzmi im u obzir samo prve poslove... barsa i Majnc... Sve ti je receno

avatar
Johny_Quid
Monday, 17.02.2020
12:22

Druze Klop je uvek bolji od prevare Gvardiole ... sa Dortmundom i sad sa Liverpulom i to ne potrosivsi pola milijarde svaki prelazni rok

avatar
LFC*19
Monday, 17.02.2020
11:54

Pa, ne bih se slozio sa tobom. Klop oduvjek bolji od njega. Samo nekima je to tek sad jasno. Nije to nista strasno, imas ljude koji bi mogli gledati fudbal jos 30 godina ane bi mogli da provale ko je zapravo tata u tom sportu. Ali kad si vec ovo iskomentarisao, Klop je vodio Dortmund a ovaj super snazni Bajern, pa je skor bio 8 8 u njemackoj ligi, cak je i klop napravio neke igrace koji postase uzdanica Bajerna, naravno Gvardiola je doveo City do samounistenja na kraju balade. U engleskoj, svi znamo koji je tim i kakav uzeo klop a kakav gvardiola. I da, treba li napomenuti da ova sezona po kojoj ja sudim ce sjutra biti 2 3 zaredom ili ni to ne mozes da predvidis, ili bar naslutis da shvatis da ova sezona je upravo velika sto je skinut milijarderski tim sa trona, koji bi vladao ligom da nije bilo Klopa. Tako da, nemoj da si maliciozan, pokloni se...