Perez je maher, tri maestralna posla Reala!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.11.2021.
09:26
Izvor: Sportske.net

Šta sada misle ostali?

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Real Madrid je očigledno doneo prave odluke, sa kojim se letos mnogi nisu slagali, a to su odlasci Serhija Ramosa, Rafaela Varana i Martina Odegarda.

Nekoliko meseci kasnije, madridski As podseća na njihove učinke i hvali odluke Florentina Pereza.

Serhio Ramos još uvek nije debitovao za PSŽ, ide iz povrede u povredu, baš kao što je bio slučaj i u poslednjoj sezoni u Realu. On će u najboljem slučaju debitovati početkom decembra.

Ono što je neočekivano jeste da je Rafael Varan doživeo već tri lakše povrede od prelaska u Mančester Junajted. Takođe, igra Junajteda je očajna, baš kao i rezultati, a odbrana je primila čak 25 golova na 16 utakmica.

Za kraj, tu je i Martin Odegard, koji nije starter u Arsenalu. Iako je došao kao veliko pojačanje, Emil Smit Rou, Saka imaju prednost ispred njega i Norvežanin uglavnom ulazi sa klupe.

Real je prodao Varana za 40 miliona evra plus bonuse, Odegarda za 35, Ramos je otišao kao slobodan, ali sa ogromnom platom od 12 miliona evra godišnje.

As zaključuje da je Florentino Perez povukao odlične poteze u koje su mnogi sumnjali. Alaba i Militao su odličan tandem, dok je umesto Odegarda stigao Kamavinga pred kojim je budućnost. 

Podsetnik i da će na leto otići Marselo, Isko i Geret Bejl, "teškaši" sa velikim primanjima, koji nisu u prvom planu, u očajnoj su formi, i pravi je trenutak za nastavak smene generacije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke