Perez otkrio istinu o Superligi, optužio Ramosa, a potom se zakleo

Autor: Sportske Net
petak 25.06.2021.
08:26
Izvor: Sportske.net

Intrigantno kao i uvek.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida u intervjuu za "Tranzistor" govorio je o brojnim atraktivnim temama vezanim za Real Madrid, ali i međunarodni fudbal. 

Prvi čovek "kraljevskog kluba" i dalje ima afirmativni stav prema Superligi, posle brojnih kontroverzi i skandala. On je u intervjuu otkrio da nisu samo Barselona, Juventus i Real ti koji su ostali pri ovom takmičenju. 

"I dalje radimo na Superligi Zašto bi UEFA išla protiv nas? Sud je rekao da je nemoguće izbaciti as iz Lige šampiona, to bi onda bio monopo. Ovo je otvoreno takmičenje, a ne zatvoreno. Nisam razgovarao sa Čeferinom. Budimo realni, mi smo izgubili milione, a on i dalje podiže svoju platu. U om svetu živimo? I nije istina da su ostala samo tri tima, to je laž. Svih prvobitnih 12 klubova potpisalo je ugovor. Superliga se nastavlja, niko ne može da izađe. UEFA nam je zpaetila, a Englezi su se uplašili", kazao je Perez.

Upitan za transfer leta i dolazak Mbapea u Real, imao je diplomatski odgovor. 

"Imamo li novca za veliki transfer' Videćemo, mnogo smo štećeni zbog pandemije. Mbape je veliki igrač, ali ne želim da pričam o fudbalerima koji nisu naši, to je nepoštovanje". 

Neizbežna tema bila su dva velika odlaska po završteku ove sezone - Zinedin Zidan i Sehio Ramos, kog je okrivio da nije rekao celu istinu medijima. 

"Volim Ramosa kao sina. Doveo sam ga 2005. godine, pre toga nikada nisam bio na konferenciji za medije sa nekim igračem. Zaista imam samo divljenje za njega. Postao je i ostaće legenda. Ponudili smo mu ugovor, imao je rok da odgovori i nije ga prihvatio. Rekao sam mu da ponuda ima vreme isticanja, on nije hteo to da prizna", potom se osvrnuo na Zidana:

"Dobro ga poznajem, znam da je ovo bila teška godina. Borio sam se da ostane. Kunem vam se u unučad da nisam pročitao njegovo oproštajno pismo. Nije ga on napisao. Želim mu sve najbolje. Uvek može da se vrati u Real", kazao je Perez. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke