Perez postavio jedan uslov Anćelotiju: On mora da igra!

Autor: Sportske Net
utorak 08.06.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

U Realu žele da igrač postane ne jedan od najboljih, nego najbolji.

Povezane vesti

Stigao je Anćeloti u Madrid, ali neće moći da bude baš sve kako je on zamislio. Nije Real samo njegov, malo je i Perezov. 

Valverde je jedna od velikih nada Real Madrida za kratkoročnu, srednjoročnu i dugoročnu budućnost. U klubu su tražili od Anćelotija da učini sve da fudbaler iznese svoj puni potencijal.

Kada je Real Madrid potpisao Federika Valverdea, učinili su to misleći da bi Urugvajac tokom godina mogao da postane jedan od najboljih veznih igrača na svetu, sa radom i iskustvom. Zidan je s početka sa njim preduzeo korake u tom pravcu, ali nije išaodo kraja,mogao je Valverde više.

I to je ono što žele da Anćeloti radi sa njim. Italijan će u svojim rukama imati puno posla i slobode da promeni šta treba i rekonstruiše tim, a Valverde će biti važan deo slagalice, ako se Florentino Perez pita.

Prvi čovek Reala smatra da je Anćeloti trener koji mora da pretvori Valverdea u zvezdu o kojoj je Real Madrid sanjao kada je odlučio da ga potpiše iz Penjarola iz Montevidea kada je bio samo tinejdžer. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke