Perez tone sve dublje, novac je jedino o čemu misli - I Kristijano je bio na meti

Autor: Nemanja Janošev
sreda 14.07.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Novi snimci isplivavaju...

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez nalazi se u problemima do vrata nakon što su audio snimci iz prošlosti došli u posed lista "El Konfidensal".

Kako smo pisali juče, Perez je 2006. godine snimljen kako u tajnom razgovoru baca drvlje i kamenje po legendama Real Madrida poput Raula Gonzalesa Blanka i Ikera Kasiljasa govoreći da na marketinškom i finansijskom planu ne doprinose klubu, te im uputivši mnoštvo ružnih reći.

S druge strane, o onima koji su donosili enorman prihod svojim marketinškim nastupima govorio je bajkovito, uzdižući ih u nebesa. Pretpostavljalo se da sa Kristijanom Ronaldom ne bi imao nikakvih zamerki budući da je Portugalac potpuno obeležio svoju eru u Realu na svakom planu, ali novi snimci koje je objavio "El Konfidensal" iz 2012. godine govore drugačije.

"Kristijano Ronaldo je idiot, bolesna osoba. Mislite da je momak normalan, ali nije. U suprotnom, ne bi uradio stvari koje je uradio, kao što je bila poslednja budalaština gde su ga svi videli", rekao je Perez, i pretpostavlja se da je to slučaj kada je optužen za napad na devojku u Las Vegasu...

Taj slučaj je prošlost, nikada nije dokazano da se zaista dogodio. S druge strane, na terenu, Portugalac je blistao pa je u sezonama 11/12 i 12/13 ukupno postigao 115 golova, 

Nije mu po volji bio ni Murinjo, koji se na "Santjago Bernabeuu" zadržao tri godine, pre nego što se vratio u Čelsi.

"Žorž Mendeš (prim. aut. agent Ronalda i Murinja) im ništa ne zapoveda. Nula je kao "gazda". Čak ih ne može naterati na intervjue, ništa. Je..no ništa! To su momci za užasnim egom, obojica razmaženi, trener i on. Ne vide stvarnost jer su obojica mogli da zarade mnogo više novca da je drugačije. Njih dvojica su nenormalni. Takođe, imaju to lice, prkosno, da ih niko ne voli", kazao je Perez.

Podsećamo, Perez je najavio tužbu protiv ovog španskog lista, ali i Hose Antonija Abalana koji je audio snimke priložio "El Konfidensalu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke