Perez tvrdi da nema nazad, ESL već ima prva previranja?

Autor: Stefan Matić
utorak 20.04.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Reč predsednika Reala je već jednom demantovana.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Jučerašnji intervju Florentina Pereza, predsednika Real Madrida i takođe glavnog čoveka Evropske Superlige nam je mnogo toga otkrio. 

Između ostalo, rečeno je kako nemački i francuski klubovi nisu dobili poziv te tvrdnje Bajern Minhena, Borusije Dortmund i PSŽ kako su odbili nešto, ne može da bude tačna tvrdi Perez. Par sati po kraju njegovog intervjua nemački mediji su prikazali ugovore koji su nuđeni Bavarcima i "milionerima". Nemcu su imali 30 dana za odluku, francuski tek 12. 

Perez je takođe saopštio kako je nemoguće za 12 klubova osnivača da se predomisle zato što su potpisali ugovor koji ih obavezuje na učešće u ESL. 

Pojedini engleski mediji i novinari danas prenose kako već imamo previranja. To jest dva neimenovana engleska kluba razmišljaju o povlačenju iz elitnog takmičenja! 

Razlozi mogu biti razni. Navijači su prvi osudili, imali smo par igrača i trenera koji se ne slažu u potpunosti za novom idejom "polu-zatvorene" lige. Tu su i nepozvani klubovi, uključilo se brdo sportskih ličnosti, političara, predsednici.. Pa čak i kraljevska porodica je osudila ovakvu ideju. 

Vlasnici PL klubova su morali da očekuju osudu, ali pitanje da li su očekivali da osuda bude ovako jaka i glasna. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke