Perezu prekipelo, Zidan uništio strategiju, 550 miliona u vetar, da li će platiti ceh?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 28.01.2021.
12:58
Izvor: Sportske.net

Kada se napravi retrospektiva jasno je da je Zidan najveća prepreka Perezovom planu...

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Posle odlaska Martina Odegarda u Arsenal, jasno je da je Zidan praktično brana Perezovim namerama.

U Realu se slažu, što potvrđuje madridska štampa da je Norvežanin nazadovao najon sjajne sezone u Sosijedadu i da se još jednom pokazalo da Zidan nema strpljenja za mlade igrače.

Mnogo ih je stiglo u par godina u klub, ali gotovo da niko nije dobio šansu. I to bi i da odbrani titulu ili osvoji novu Ligu šampionu mogao da znači odlazak Zidana.

Dovoljno je pogledati startere u Kijevu, Ronaldo je otišao, ali su Karvahal, Ramos, Varan, Kazemiro, Kros, Modrić i Benzema i dalje starteti.

U Real su stifli Militao, Vinisijus, Odriozola, Marijano, Sebaljos, Rodrigo, Braim, Teo Ernandez, Lunjin, Jović kao sveža krv, alo su ili na marginama, ili na pozajmicama.

Jer Zidan nema strpljenja i ne veruje mladim igračima, to je sada činjenica.

Neki od starijih igrača recimo smatraju da Vinisijus zaslužuje priliju, ali on je dobija na kašičicu. Marijano Dijaz je dao gol u El Klasiku i protiv Viljareala, kada je igrao bio je odličan, ali na njega trener ne raćuna, mada on odbija da ode.

Teo Ernandez je oteran, postao je jedan od najboljih levih bekova Evrope, a Real muku muči sa Mendijevom povredama. Od Kijeva, samo je Kurtoa pod pritiskom dobio mesto Navasa koji je otišao u PSŽ iako se Zidan bunio, a Azar je promašaj, mnogi kažu da ne zaslužuje da igra ni kada je spreman.


Poslednjih godina je Perez uložio 500 miliona evra u podmlađivanje ekipe, Kubo je još mlad, mada je promašaj odlazak u Viljarealu, Sebaljos je u Arsenalu, znamo kako je prošao Luka Jović, Braim je u Milanu. Recimo, Perez nije uzeo Pedrija koji je završio u Barseloni jer je znao da ga Zidan neće puštati da igra.

I sve to se skupilo, mladi igrači nazaduju, pa je jasno da lagano i sigurno Zidan postaje prepreka. I pored silnih trofeja, na kraju sezone bi mogao da plati ceh...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke