Perišić jedva čeka da radi sa Konteom i zaigra u Premijer ligi

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.05.2022.
19:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Hrvat nastavio tradiciju svojih sunarodnika u Totenhemu.

Tottenham/Twitter
Tottenham/Twitter

Povezane vesti

Novi fudbaler Totenhema Ivan Perišić rekao je danas da jedva čeka da zaigra za taj klub i u Premijer ligi i dodao da je privilegija raditi sa trenerom kakav je Antonio Konte.

"Jedva čekam start sa Totenhemom. Kada sam stupio u kontakt s trenerom rekao sam mu da želim da igram u Premijer ligi. To je trenutak koji jedva čekam", rekao je Perišić u razgovoru za klupsku televiziju.

Hrvatski reprezentativac danas je i zvanično predstavljen kao fudbaler Totenhema sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Perišiću je istekao ugovor sa milanskim klubom pa je kao slobodan igrač prešao u Totenhem i prvo je pojačanje trenera Antonija Kontea u letnjem prelaznom roku.

On će u Totenhemu ponovo raditi sa Konteom koji ga je vodio u pobedničkoj sezoni Intera 2020/21.

"Privilegija je raditi sa takvim trenerom kao što je Konte. Odlično smo saradjivali u Italiji, osvojili smo titulu prvaka Italije. Bila je to sjajna godina. Konte živi za fudbal, svakog minuta, svakog dana. Volim njegov karakter", rekao je Perišić.

Otkrio je da je pažljivo pratio rezultate Totenhema i dodao da ga raduje što će londonski sastav iduće sezone igrati u Ligi šampiona.

"Pratio sam šta se dogadja, a nakon pobede protiv Arsenala postalo je jasno kako će Totenhem igrati u Ligi šampiona, što me raduje", rekao je Perišić.

Perišić će biti peti hrvatski fudbaler u Totenhemu nakon što su dres tog tima nosili Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedan Ćorluka i Stipe Pletikosa.

"Imao sam dosta kontakata s njima, sada ću imati dosta novih pitanja o klubu i gradu", kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke