Perišić: "Protiv Turske na pobedu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.09.2017.
23:57
Izvor: Beta

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić rekao je danas da je njegova ekipa spremna i da ide na pobedu protiv Turske kako bi što pre osigurala plasman na Svetsko prvenstvo 2018.

EPA/VALDA KALNINA
EPA/VALDA KALNINA

Povezane vesti

"Sigurno nije lako igrati dve utakmice u razmaku od samo dva dana, ali znamo što nam ta utakmica znači. Spremni smo, niko nije umoran, daćemo maksimum i idemo na pobedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju", kazao je Perišić, prenosi Hina.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sutra gostuje Turskoj u utakmici osmog kola Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Hrvatska je prva u grupi sa 16 bodova, Ukrajina ima 14, Island 13, a Turska 11.

Uz gostovanje Hrvatske u Turskoj, sutra se sastaju Island i Ukrajina.

"Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, ali ne treba gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, ali mi ćemo gledati sebe, prezentovati se u što boljem svetlu i pokušati da se vratimo kući s tri boda", rekao je Perišić.

"Turska je u teškoj situaciji, daće sve od sebe i pokušaće da se pobedom vrate u igru. Ipak, mi ćemo pokušati da postignemo gol što pre, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1:1. Bolji smo bili i u Parizu, mislim da nam Turci odgovaraju i nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu"
, dodao je Perišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Modric
Tuesday, 05.09.2017
07:44

Turci nas se boje..jos se sjecaju 0:3 u istambulu..mislim da ih dobivamo

avatar
Danijella
Tuesday, 05.09.2017
00:25

Ne brate budi demagog i intelektualac kao nasi pa pricaj kako ni poraz nije katastrofa od Turske a i remi bi bio sasvin dovoljan pa da prolaz trazite u poslednjoj utakmici :))