Pešić reagovao na vest da je izbačen iz tima!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nije sve tako kao što izgleda?

EPA-EFE/Zsolt Czegledi
EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Povezane vesti

U poslednje vreme nisu retke situacije kada iskusni napadač Aleksandar Pešić pokazuje svoj temperament, kako na terenu, tako i izjavama u medijima.

Najnovija takva situacija dogodila se ovih dana, kada su mađarski mediji otkrili kako je Pešić navodno izbačen iz tima zbog nediscipline, a ta vest se ubrzo proširila i u ovdašnjoj javnosti.

On juče nije bio u protokolu za utakmicu protiv Puškaš Akademije, što je dodatno podgrejalo te priče, a mediji su zatim preneli i informaciju iz samog kluba kako je Pešić zbog nediscipline ''izbačen iz tima na neodređeno vreme''.

Nije se dugo čekalo da Pešić reaguje na sve to što se danas o njemu piše, a svojuu verziju čitave priče izneo je u izjavi za ''Informer''.

''Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. 

Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. 

Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala'', izjavio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke