Pet momenata koji su obeležili slavlje u Madridu

Autor: Aleksandar Golubović
subota 30.04.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Veliki dan za Real.

 EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida osvojili su 35. šampionsku titulu četiri kola pre kraja sezone pošto su ovog popodneva na "Santjago Bernabeu" ubedljivo pobedili Espanjol 4:0, a specijalno za vas izdvojili smo najznačajnije momente sa današnje utakmice.

Neposredno pre početka meča početni udarac je izveo proslavljeni španski teniser Rafael Nadal, inače veliki navijač kraljevskog kluba, a u loži stadiona bio je i talentovani Karlos Alkaraz, koji ide stopama daleko iskusnijeg i starijeg kolege.

Već u sedmom minutu navijači Reala skandirali su Kristijanu Ronaldu zbog tragedije koja mu se dogodila početkom prošle nedelje kada mu je umro novorođeni sin.


Za razliku od ovacija Ronaldu, navijači Reala su vređali fudbalera Barselone Đerara Pikea, čije ime je pod posebnom lupom u Španiji nakon što je prošle nedelje procurela afera sa predsednikom FS ove zemlje.

Meč je obeležio i Karlo Anćeloti koji je postao prvi trener koji je osvojio titulu u svakoj od liga petice, a novim pogotkom u ligi Karim Benzema je stigao do 26. gola u Primeri, čime je na četiri kola do kraja sezone praktično zacementirao zvanje prvog strelca lige.


U Madridu trenutno vlada karnevalska atmosfera, ali već za četiri dana im stiže Mančester siti u revanšu polufinala Lige šampiona, što će svakako biti najbitniji meč u sezoni.

Nakon toga ih u sezoni očekuju utakmice protiv Atletiko Madrida, Levantea, Kadiza i Betisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke