Pet ponuda za Bufona!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.09.2017.
10:02
Izvor: Sportske.net

Slatke muke, nije gotovo, odlučiće na kraju sezone...

EPA/UEFA HANDOUT
EPA/UEFA HANDOUT

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon ne voli da priča o tome šta će se desiti na kraju sezone.

"Nemojte me pitati o tome šta ću da radim sledeće jeseni, ne razmišljam tako daleko", kaže legendarni golman.

Anjeli ga ubeđuje da nastavi karijeru, da brani i dalje, i to je prva ponuda, koja će biti odbijena, osim u jednom slučaju, da Juve osvoji titulu prvaka Evrope. U tom slučaju, Bufon bi ostao, kako bi osvojio eventualno svetsku titulu. No, to je na dugom štapu.

Druga ponuda, jasno vezana je za jedno od rukovodećih mesta u Juventusu, klub sve čini da ga zadrži i kada se oprosti, Nedved je potrpredsednik, verovatno će postati uskoro prvi čovek kluba, Bufon bi mogao da zauzme ulogu njegovog zamenika.

Treća je iz FIFA. Đani Infantino želi da Bufon postane zaštitno lice svetske organizacije, ne bi imao protokolarnu ulogu, već bi svakako bio u timu onih koji odlučuju i ta ponuda je navodno već predstavljena Bufonu.

Četvrta je iz italijanskog saveza, oni imaju i najmanje šansi, bez obzira na svoju istoriju, Bufon je lojalan Juventusu koji nije u najboljim odnosima sa italijanskim savezom i taj rat traje već godinama, razlog je "kalćopoli" odnosno činjenica da su u savezu čekali da slučaj zastari, kako ne bi odlučivali o vraćanju titula oduzetih klubu u čitavoj aferi sredinom prošle decenije.

I na kraju, Njujork. Tamo je Pirlo, tamošnji Siti, filijala "Građana" bi želeo da dovede Bufona, finansijski i na svaki način bi to bio bum za Amerikance, s obzirom na broj Italijana u gradu, odnosno njihovih potomaka i status koji Bufon uživa njega obožavaju navijači svih timova.

Odluku će Điđi doneti na kraju godine, kako pišu italijanski mediji, najviše šansi ima da ostane u Juventusu kao funkcioner, no, videćemo, možda ipak ostane na terenu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 16.09.2017
13:01

ja bih najvise voleo da nastavi da brani za Juventus

avatar
mosala1983
Saturday, 16.09.2017
11:58

Купиће кафић па ће испијати кафе ко ови наши. Шалу на страну ђиђи је имао модне пројекте и изгубио новце.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.09.2017
11:39

Svi pricaju o Arsenalu vec duze vreme kako isticu ugovori Ozilu i Sancezu sledece leto a sta je sa drugim klubovima. Juventus: Bufon, Kjelini, Barzalji, Asamoa. Junajted: Blind, So, Erera, Felaini, Kerik, Mata. Barsa: Inijesta, Mesi. Tu je jos dosta igraca dobrih i mogao bi neki tim sledece leto da napravi mnogo dobar tim za dzabe.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 16.09.2017
16:23

Oprosti mi ali si fulao temu ovdje je rijec o gospodinu Bufonu i njgovoj buducoj nadam se karijeri vezano za Juve

avatar
Don Carlo
Saturday, 16.09.2017
10:45

o kakvoj ligi sampiona pricate, pa juventus ima duplo losiji sastav nego kad su finala igrali. 1/4 finala maximalni domet

avatar
_mladen_
Saturday, 16.09.2017
14:16

Bukvalno, njih je spasavala dobra odbrana, sad kad nje nema, dobili su golove od Mesija. xD

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 16.09.2017
16:24

Vjerovatno i imas pravo ali treba proci par mjeseci da se uvjerimo Alegri nesto kemija pa da sacekamo