Petak dan odluke - Kazemiro sve bliži Junajtedu!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 18.08.2022.
23:55
Izvor: Sportske.net

Odluka pada nakon razgovora sa Anćelotijem.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Ono što se u početku činilo kao dobar vic vrlo brzo postalo je veoma ozbiljna priča. Fudbaler Real Madrida Kazermiro sve je bliži prelasku u Mančester junajted.

Ranije ove nedelje obelodanjeno je da Junajted planira da za usluge brazilskog fudbalera na adresu Madriđana pošalje ponudu vrednu 60.000.000 evra. Time bi Kazemiro postao četvrti najplaćeniji igrač u Premijer ligi. 

Sportski novinar Fabricio Romano danas je objavio da će tridesetogodišnji vezista održati sastanak sa Anćelotijem o svojoj budućnosti, a da će se razgovori nastaviti i narednog dana.

Kako stvari stoje, odgovor ćemo dobiti vrlo brzo. Čini se da ''los blankosi'' ne žele da stoje na putu Kazermiru ukoliko on odluči da napusti klub i preseli se na ''Old Traford''.

Ako Kazemiro kaže "da", Real će ući u pregovore oko obeštećenja oko 30-godišnjeg igrača kome ugovor ističe u junu 2025. godine. Imaće mogućnost da zaradi 15 puta više jer mediji predviđaju da transfer neće iznositi manje od 80 miliona evra. Kupili su ga Madriđani od Sao Paula 2013. godine za samo šest miliona evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke