Petrović došao u Zrinjski, a srećan je kao da je u engleskoj Premijer ligi!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.01.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

Ne može da objasni taj osećaj.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, a sada crnogorski trener Željko Petrović novi je šef struke ekipe Zrinjskog, aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

Ta saradnja je juče ozvaničena, a danas je Petrović i promovisan na toj poziciji. Tom prilikom je izrazio veliko zadovoljstvo što je došao na klupu Zrinjskog.

"Odmah sam rekao da pristajem da dođem u Zrinjski. Svi mi radimo za finansije, ali nisam došao da bih zaradio ili sebe nešto napravio važnim. Od prvog momenta mi je bilo drago i to sam ljudima ovde rekao. Srećan sam što sam došao, ali ne znam zašto. Svaki dan mi je kao da sam potpisao u Premieršipu.

Kao igrač morao sam mnogo da trčim, ali uvek sam se izvlačio na znanje i borbenost. Ponosan sam što sam trener u ovakvom klubu koji u regiji ima ogromnu reputaciju. Iskorak koji je Zrinjski njapravio prošle godine je za poštovanje", istakao je Petrović.

On je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio i Boavistu, RKC Valvajk, japansku Uravu, Al-Šab iz UAE, te Den Hag, Inter iz Zaprešića, Viljem II, bio je i selektor Iraka, a prethodni angažman imao je u turskoj Adani, gde je bio pomoćnik Patriku Klajvertu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke