Pike donosi šokantnu odluku i menja Barsin savršeni plan?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.02.2022.
08:21
Izvor: Sportske.net

Sve ide u tom smeru...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Đerar Pike ozbiljno razmatra da se povuče na kraju sezone.

Ovu vest plasiralo je nekoliko pouzdanih izvora iz Katalonije, navodno Pike nije siguran da želi da igra i naredne sezone, što je indirektno najavljivao tokom proteklih meseci.

Pike je priličnog aktivan na društvenim mrežama, a neretko gostuje poznatom Ibaiju Lanosu na "Tviču", gde je govorio da će se povući onog trenutka kada bude osetio da nije više starter za Barsu.

Pike je dosta popravio formu ove sezone, u odnosu na prethodnu, ali je i dalje to daleko od onog starog lidera Barsine odbrane. 

Navodno i uprava je upoznata sa ovim i razmišlja o dugoročnoj zameni. To je ujedno veliki problem za Barsu, jer Ćavi već ima dvojicu štopera na koje ne računa i koje će na leto prodati, a to su Samjuel Umtiti i Klemen Lengle.

Ako se povuče i Pike, Ćavi će praktično imati samo Ronalda Arauha, koji pregovara o novom ugovoru, i Erika Garsiju, jer ga Oskar Mingeza nije ubedio da može da igra štopera, već samo beka. 

Barsa zbog toga već uveliko pregovara sa Čelsijevim tandemom, Aspilikuetom i Kristensenom, kojima na leto ističu ugovori i biće slobodni. Aspilikueta je navodno bliži odluci da će napustiti Čelsi, a Barsa mu je prva opcija. 

Ali, Španac ipak nije pravo i top rešenje, pa se već piše i da će Matijs de Liht ponovo biti prva meta. Problem je što će on biti skup, ali zanimljivo je da i njega i Erlinga Halanda zastupa Mino Rajola. 

Barsin plan je bio da sav novac na leto uloži samo u Halanda, a da se na ostalim pozicijama pojača na "sniženju". Zato su se pominjali besplatni igrači - Aspilikueta, Kristensen, Mazraui i Frenk Kesi. Svima ističu ugovori i Barsin savršeni prelazni rok bi bio da dovede njih četvoricu, eventualno da za  "siću" dovede i Hosea Gaju i da ostatak uloži u Halanda. 

Videćemo kako će sve ispasti do leta, ako Pike poremeti Barsine planove...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke