Pike ne gubi nadu: "Pogledajte Čelsi prošle sezone"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 14.09.2021.
23:25
Izvor: Sportske.net

Nada umire poslednja.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Đerar Pike nije želeo previše da očajava posle ubedljivog poraza na svom terenu od Bajerna iz Minhena 3:0, svestan da će i ova godina biti teška i izazovna za katalonski klub.

Bajern je golovima dvostrukog strelca Roberta Levandovskog i Tomasa Milera slavio na "Kamp Nou", a Pike se prvi posle meča pojavio ispred kamera.

"To je što je. Sada smo to što jesmo. Nastavićemo da se takmičimo, ali ovo će biti teška godina. Prvi gol je bio nesrećan, ali nas je drugi sve šokorao", rekao je Pike posle meča.

Rekao je da će njegov tim pokušati da osvoji ligu te da je ovaj mesec ključan.

"Stvari u fudbalu se menjaju brzo. Pokušaćemo se da se popravimo u narednim mečevima. Siguran sam da ćemo se boriti i takmičiti za sve", naveo je on.

Uveren je da će igrači koji nisu večeras bili u sastavu poput Fatija, Dembelea i Aguera pomoći u narednim mečevima.

Podsetio je da Serđo Roberto ove večeri nije igrao na svojoj poziciji, ali se žrtvovao za Barselonu.

"On voli Barselonu na nestvaran način. Javnost ima pravo na mišljenje, ali je loše kritikovati igrača koji daje sve od sebe za klub".

Naveo je da Barselona nije favorit da ove sezone osvoji LŠ, ali je podsetio i da to ni Čelsi nije bio prošle sezone, pa je osvojio spomenuto takmičenje.

Barselona sezonu nastavlja u ponedeljak kada dočekuje Granadu u prvenstvu, a naredni rival u Ligi šampiona biće joj Benfika u Lisabonu 29. septembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke