Pioli iskren - "Nismo smeli da dozvolimo izjednačenje!"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.02.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" bez pobede u Beogradu.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Crvena zvezda je šokirala Milan večeras i uskratila "rosonere" možda i već unapred upisane pobede. Pavkov je u nadoknadi vremena savladao Donarumu i time ostavio nadu za "delije" u revanšu kroz nedelju dana. 

Uzimajući u obzir da će pre revanša Milan odigrati i derbi Madonine protiv Intera, možemo reći da je sve moguće. Pioli je dao svoje viđenje večerašnjeg meča, italijanski stručnjak stavlja akcenat na to da je Milan morao da iskoristi višak igrača na terenu. 

"Vraćamo se kući bez pobede koju smo zaslužili, jer nismo uspeli da je osiguramo. Morali smo više da uradimo kada su ostali sa 10 igrača, nismo smeli da dozvolimo toliko prostora Zvezdinim igračima. Imali smo pravi pristup i uradili smo dovoljno da uzmemo pobedu, ali nismo iskoristili situaciju. Mogli smo dati i treći gol, ali nismo smeli da dozvolimo izjednačenje. Bilo kako bilo, 2:2 u gostima ostaje pozitivan rezultat za prvu utakmicu", izjavio je Pioli.

Sada sledi Madonina, Milan ponovo nije pobedio. Danas Crvenu zvezdu a pre par dana je došao i poraz od Specije. 

"Moramo sagledati situaciju kompletno. Imali smo period gde smo imali dosta povređenih igrača, uvek su igrali isti igrači i sada su oni umorni. Najgori aspekat večer jeste ponovna povreda Benasera. Milan i Inter su na sličnom nivou. Derbi dolazi u pravom momentu i spremni smo", završio je glavni trener Milana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke