Pioli otkrio istinu zašto je vređao Solskjera!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 19.03.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

Norvežanin kolateralna šteta.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Trener Milana Stefano Pioli izvinio se kolegi iz Mančester junajteda Ole Gunaru Solskjeru kojeg je brutalno izvređao nakon eliminacije iz Lige Evrope u četvrtak uveče.

Junajted je na "San Siru" slavio 1:0 golom Pola Pogbe početkom drugog poluvremena, čime se završila evropska odiseja doskorašnjeg lidera Serije A.

Nakon meča Pioli je uputio niz neprimerenih reči na račun kolege iz Junajteda, a nedugo nakon ovog histeričnog ponašanja izvinio se ističući da ga je iznervirao Solskjerov pomoćnik.

"Izvinjavam se zbog ove reakcije. Neće se više ponoviti. Čestitao sam Solskjeru i bio sam ljut na njegovog asistenta, koji je u više navrata zadržavao loptu kako bi što pre prošlo vreme u trenucima kada je njegov tim imao aktivan rezultat", objasnio je Pioli.

Podsetimo, prvi meč na "Old Trafordu" završen je 1:1, ali to Milanu nije bilo dovoljno da sačuva blagu prednost, pa ga do kraja sezone očekuje samo učešće u Seriji A. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 20.03.2021
08:17

Konačno možemo da se posvetimo prvenstvu, uz povratak Ibrakadabre i najboljeg Benasera, da potvrdimo vicešampionsko mesto