Pioliju "odzvonilo" u Milanu, Ibrahimović bira novog trenera?!

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.04.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv izbor...

Zlatan Ibrahimovic/Twitter
Zlatan Ibrahimovic/Twitter

Povezane vesti

Italijanski fudbalski strateg Stefano Pioli neće voditi Milan i naredne sezone.

Postojale su određeni naleti vesti kada se govorilo čak i o novom ugovoru za Piolija na "San Siru", ali poslednje informacije kazuju da će dve strane da se raziđu nakon pet godina saradnje.

Za taj period, Pioli je sa Milanom osvojio jednu titulu prvaka Italije, dospeo je do polufinala Lige šampiona, ali se ove sezone očekivalo nešto više. Nisu mogli da pariraju trci za "skudeto", dok su u Ligi Evrope eliminisani od Rome u četvrtfinalu i to nekako rutinski. Došlo je i do neslaganja između njega i uprave, koja će početi da traga za novim trenerom.

Pojedinih predloga već ima. Tu je Tijago Mota koji beleži fascinantne rezultate sa Bolonjom, ali pominje se da će predlog rukovodstvu kluba dati i Zlatan Ibrahimović koji je od zime savetnik u Milanu.

Naime, njegov "pik" jeste Holanđanin Mark van Bomel koji radi odličan posao sa Rojal Antverpenom u Belgiji. Osvojio je tri trofeja u poslednje dve godine i neko je ko bi mogao da napravi iskorak u karijeri tokom leta. Ugovor sa Antverpenom ima do kraja sezone 2024/25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke