"Pipita" ima sreće što ga Gatuzo nije pretukao! Da li su Iguain i Bonući od iste "sorte"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.01.2019.
09:15
Izvor: Sportske.net

Šta se dogodilo pred današnji meč protiv Đenove i da li je Rino Gatuzo u pravu, ili jednostavno ne shvata zakone današnjeg fudbala?

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Prema informacijama italijanskih medija, došlo je do velikog sukoba između Iguaina i Gatusa.

Žestoka rasprava u kancelariji uzrujala je trenera Milana jer je Argentinac tražio da ne igra danas protiv Đenove jer čeka transfer u Milan. Gatuzo se jedva sabrao da ne objasni Iguainu šta misli o njemu "neverbalnim" načinom komunikacije.

Razbesneo se, želeo je da klub kazni "Pipitu" na rastanku, ali je Milan odlučio da ne diže tenziju jer oni jedva čekaju da vide leđa nezadovoljnom Argentincu.

Kažu da je pre konferencije za štampu Gatuzo privatno pričao sa novinarima i rekao da mu se gade ljudi kao Iguain i Bonući koji se posle sezone vratio u Juventus.

"I ja sam iz šampionskog Milana otišao u Sion, nije lako, navikao sam na trofeje, ali sam stegnuo zube u ostao. Nisam išao okolo i kukao i tražio da odem nego sam se borio", rekao je besni Gatuzo.

Ipak, čitava priča će biti brzo gotova, u sredu stiže Pjontek, na pozajmicu sa obaveznim otkupom, a Iguainova avantura u Milanu se završila tužno, osam golova, stigao je kao Mesija, sada izlazi na zadnja vrata, čeka odlazak u Čelsi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Monday, 21.01.2019
13:46

Rino stari tabadžija 😊 Drugo vreme je to bilo, moj Rino. Ti si nama srce dao, hvala ti na tome, ali odavno su izumrli takvi...

avatar
Monday, 21.01.2019
13:17
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
10:20

Gatuzo, Gatusa, a mala iguana ceka odlazak u Milan iako je vec kod nas:-D Gatuzo treba sam da ode ako danas ne pobedimo (smeniti ga nece sto devedeset i devet odsto), vise me ni ne zanima ko ce uskociti kao zamena da ugasi pozar.

avatar
Mangus
Monday, 21.01.2019
10:48

Sto bi to radili? Milan nema transfer budzet bog zna kakav, i ima ekipu kojoj fali mnogo toga. Nijedan trener nece neko cudo s njima napraviti sada. Treba ostaviti Rina do kraja sezone, a posle seci.

avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 23.01.2019
02:53

Ne treba ga dirati ji iducu sezonu

avatar
Mangus
Tuesday, 22.01.2019
09:46

Stoji :) Ali realno, sta ce dobiti? Koji ozbiljan trener bi sad seo, posle zimske pauze i svega

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
13:44

Rece navijac rivala:-D