Pirla menja najbolji prijatelj?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 17.05.2021.
10:23
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Juve odlučiti za neočekivano rešenje?

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Milan je ostavio Juventus u igri, ali i dalje sam odlučuje o svojoj sudbini. Ako pobede Atalantu u Bergamu, nebitan je duel Juventusa sa Bolonjom na "Dal'Ari".

Neće biti lako "Rosonerima", ali imaju mnogo veći motiv u komšiluku jer "Orobići" su sada sigurno u Ligi šampiona. I ako ih Juventus stigne po broju bodova Atalanta je sigurna, ima bolji međusobni skor.

Za njih je sada ostala praktično samo jedna utakmica u sezoni, duel sa Juventusom prekosutra u kupu, nema potrebe da razmišljaju o poslednjem kolu, posao su završili u Đenovi u subotu.

Da li će Pirlo preživeti, ako osvoji kup i domogne se četvrtog mesta. Ako samo uzme trofej i bude peti, svakako ne. U slučaju da se plasira u Ligu šampiona mogao bi da ostane.

Juventus je navodno pregovarao sa Alegrijem, ali se sada pojavio Real Madrid koji Italijana vidi kao zamenu ako Zidan ode. Sam Zizu je želja Anjelija, ali Juve nema mnogo para, plus verovatno Francuz želi odmor.

Kao ime sada se pojavio Rino Gatuzo. On je prva atlernativa, odlazi iz Napolija, priča se o Fiorentini, Napolitance će, ako pobedi sigurnu Veronu u nedelju ostaviti na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Veruje se da bi Gatuzo, sjajan motivator i čovek koji zagovara disciplinu, uspeo da izvuče maksimum iz Juventusa. On bi u tom slučaju nasledio svog najboljeg prijatelja iz sveta fudbala, Pirla, njih dvojica su bili i cimeri, a "Mocart" je u autobiografiji izneo niz smešnih detalja iz njihovog igranja u Milanu i reprezentaciji. Jednom je ukrao Gatuzu telefon i poslao Galijaniju poruku ponudivši mu da izađe sa Rinovom sestrom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke