Pirlo ne strahuje od otkaza, poznato i zašto

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 10.03.2021.
17:16
Izvor: Sportske.net

Italijan ima dogovor sa Anjelijem.

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Trener Juventusa Andrea Pirlo ne strahuje od otkaza uprkos eliminaciji u osmini finala Lige šampiona i solidnom bodovnom zaostatku u Seriji A.

Juventus u utorak uveče nije uspeo da eliminiše Porto u revanš meču pošto je nakon produžetaka slavio sa 3:2, ali je zbog gola manje u gostima završio učešće.

Na konferenciji za medije nakon meča, upitan da li se pribojava da će biti smenjen nakon samo sedam meseci u klubu odgovorio je odrično.

"Ne znam zašto je Sari uklonjen. Ja sam trener Juventusa, doveo sam ovde zbog šireg pristupa i projekta koji je u startu podrazumevao nekoliko godina razvoja, pa zato nisam zabrinu", rekao je Pirlo.

Prethodna dva trenera "stare dame" Masimilijano Alegri i Mauricio Sari pali su posle eliminacije iz Lige šampiona.

Pirlo otkriva da je prilikom letošnjeg dolaska odredio strategiju sa prvim čovekom kluba Andreom Anjelijem.

"Pričao sam sa (Andreom) Anjelijem na kraju utakmice i diskutovali smo o budućnosti. Rekao mi je da je projekat tek počeo. Svi smo razočarani. Hteli smo da se kvalifikujemo i prođemo dalje, ali ne mislim da je ovo kraj ciklusa, on je tek počeo i ko god bude deo budućnosti, biće ponosan", rekao je Pirlo.

Juventus se nakon druge uzastopne eliminacije iz osmine finala Lige šampiona okreće prvenstvu gde će u nedelju gostovati Kaljariju.

Trenutno su na 10 bodova zaostatka, uz meč manje, od prvoplasiranog Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke