Pirlo nemoćno priznao, šta je rak rana Juventusa?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 03.04.2021.
21:25
Izvor: Sportske.net

Skudeto sve više izmiče iz ruku "stare dame".

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa nisu uspeli da slave na gostovanju Torinu u gradskom derbiju odigravši 2:2 protiv rivala koji se bori za opstanak, pa su se još više udaljili od prvog mesta i odbrane Skudeta.

Sa tim u vezi prirodno je bilo da trener Andrea Pirlo nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika, koji su u finišu meča imali priliku da ipak sve nadoknade i stignu do pobede.

"Kada ne pobediš ne možeš da budeš zadovoljan. Pobeda je potrebna da ti stvori mir u glavi, a mi smo kao i obično pravili iste greške. Delikatan je trenutak i trebalo bi da budemo maksimalno fokusirani, što nismo uvek", rekao je Pirlo posle meča.

Dodao je da ovaj tim mora da napreduje i pobeđuje da bi bio spokojan.

"Nismo zadovoljni kako stojimo ove sezone. Izgubili smo mnogo bodova ove sezone na sličan način i moramo da budemo bolji", rekao je nekadašnji fudbaler koji je u avgustu preuzeo Juventus.

Naglasio je da ekipa često prima golove iz sopstvenih grešaka, te da je jako teško bilo posle izjednačenja stići do trećeg gola jer se protivnik zatvorio u nameri da ne ostaje bez ijednog boda.

Juventus je nakon remija protiv Torina stigao do čak minus 10 u odnosu na lidera Inter, koji večeras ima priliku da eventualnom pobedom protiv Bolonje stigne i do plus 13.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Saturday, 03.04.2021
22:54

Svakome, pa i Pirlu, jasno je da je izlizani rak rana Juvea, koji nema taj kapacitet da izlizanom namešta po 137 šansi čekajući kada će izlizani zabiti gol ili dva i da usput osvaja Skudeto. Naravno Pirlo, baš kao ni Santos, ne sme ni da pomisli da zameni izlizanog, a kamoli da ga ostavi na klupi da ga ne bi pojeli izlizani i njegov marketing. Ovako mu ne preostaje ništa drugo nego da filozofira tražeći krivicu u metafizici i da gleda izlizanog koji ni loptu ne može da primi, a kamoli da iz 100 zicera zabije više od 5 golova ili iz 72 slobodnjaka (koje niko drugi ne sme ni da pomisli da izvede, a kamoli izvede) više od jednog gola. 😂😂😂