Pirlo od "devet života"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.05.2021.
12:53
Izvor: Sportske.net

Očekivano ili ne?

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

I pored poraza od Milana i pada na petu poziciju na tabeli, uz katastrofalnu igru ovog proleća - Andrea Pirlo ostaje do kraja sezone na klupi Juventusa.

Upravo je završen sastanak čelnika Juventusa na kom nije došlo do značajnih promena. Andrea Pirlo će voditi ekipu do kraja sezone, dakle, nema šanse da ga privremeno nasledi pomoćnik Igor Tudor.

Ovu vest potvrdili su svi pouzdani izvori u Italiji, a jedan od njih, Tankredi Palmeri je istakao da će Pirlov otkaz biti razmatran samo u slučaju poraza od Sasuola, te  da bi onda moglo da dođe do smene pred veliki derbi sa Interom u subotu.

Pirlo je doživeo nekoliko šamara ove sezone, a možda je i najveći dobio sinoć od Milana koji je usred Torina slavio rezultatom 3:0 i gurnuo Juve na poziciju broj pet, odnosno van Lige šampiona, tri kola pre kraja. 

Podsetimo, odavno se spekuliše da će Pirla sigurno naslediti Masimilijano Alegri, ali tek na kraju sezone.

Kakva katastrofalna godina za Juventus, čak i ako osvoji Kup Italije, ako ostane peti, udarac će biti najveći u proteklih 10 godina, kako na finansijskom, tako i na sportskom planu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 10.05.2021
14:12

Pre godinu i po dana sam napisao..sacekajmo tri-cetiri prelazna roka bez Marotte pa cemo videti gde su lopovi.. 😂 Skoro pa su tamo gde i zasluzuju..!!! Amala!!!!!!