Pirlo progovorio o smeni, jedan adut mu ide na ruku

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 06.04.2021.
15:42
Izvor: Sportske.net

Sutra je prilika da svima zapuši uši.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Trener Juventusa Andrea Pirlo i posle osam meseci u klubu nije uspeo da ubedi imnjeaka Anjelija da je baš on pravo rešenje za klubu višestrukom italijanskog šampiona.

Nekoliko dana posle kiksa protiv Torina u goste će Juventusu stići Napoli, koji je u usponu forme, a toga je svestan i mladi stručnjak.

"Sutra će biti važna utakmica, jer će Napoli posle pozitivnih rezultata doći u Torino da nastavi niz. Mi imamo istu ambiciju i nadamo se da ćemo osvojiti tri boda", rekao je Pirlo na konferenciji za novinare.

Dodao je da očekuje otvorenu utakmicu protiv tima koji vodi njegov bivši saigrač iz Milana Đenaro Gatuzo, a zatim naglasio da oseća da igrači imaju poverenje u njega.

"Uvek sam u kontaktu sa njima, volim da razgovaram pre i posle treninga i osećam da imaju poverenje u mene", rekao je Pirlo otkrivši da se nada da će sutra uveče moći da računa na Paola Dibalu, koji od januara nije bio na terenu zbog povrede.

Istakao je da je na jučerašnjem treningu razgovarao sa Dejanom Kuluševskim, čiji kiks je doprineo da Torino stigne do vođstva, posle čega je Juventus maksimalno stigao do boda.

"Greške se dešavaju i moramo ih prevazići. On ima samo 20 godina i uživa poverenje svih u klubu", otklonio je dilemu Pirlo.

Naveo je da će nastojati da ubedi sve u klubu da je on pravo rešenje za trenera Juventusa, iako postoje nagoveštaji da mu se sprema smena.

Meč između Juventusa i Napolija igra se u sredu od 18:45 na Alijanc stadionu u Torinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke