Pirlova raskrsnica, znate li ko bi od sledećeg četvrtka mogao da bude trener Juventusa? Navijači u neverici...

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.04.2021.
10:37
Izvor: Sportske.net

Juventus izgleda izgubio kompas...

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Andrea Pirlo rizikuje. Naime, kako tvrde mediji, ili će se promeniti Juventus, ili će se promeniti trener.

Od Pirla se traži da izbori plasman u Ligu šampiona, to je uslov svih uslova, bez toga će sigurno izgubiti posao, čak i da osvoji kup Italije gde ga u finalu čeka Atalanta.

Ali za Juve je bitno ne samo da bude u top 4, već da pre kraja šampionata obezbedi Ligu šampiona.

Šta to znači? 

Naredna dva meča, protiv Torina za vikend i odloženi sa Napolitancima bi mogli da budu ključ. Poraz u derbiju Torina bi Pirla stavio u neodrživu poziciju, i sigurno da bi Juventus morao da povuče neki potez pred teški finiš sezone u kome im dolaze Milan i Inter.

Kako rekosmo, ako ispadnu iz top 4, što nije nemoguće, posle poraza od Beneventa i ako uđu u seriju loših rezultat, klub bi mogao da dovede privremeno rešenje.

Ali koga?

Pominje se Tudor koji mu je pomoćnik koji je samostalno dva puta spasavao Udineze od ispadanja, ali se nije proslavio kada je dobio stalan posao. Radio je i u Hajduku. Mnogi smatraju da je potreban neko iskusniji, a sa druge strane se čini da ni u samom klubu ne znaju šta da rade.

Navijači su vest dočekali sa podsmehom i nevericom, niko ne krivi Pirla, već smatraju da bi Paratići i Nedved trebalo da odu iz kluba, pošto je njihova odluka bila prvo da dovedu Sarija umesto Alegrija, a onda i da otpuste trenera posle samo sezone, nezadovoljni igrom i teško osvojenom titulom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke