"Pirova" pobeda Barse, jedan povređen, zbog drugog Kuman potpuno poludeo

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.02.2021.
08:15
Izvor: Sportske.net

Loše vesti nakon pobede u Sevilji.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Barselona je pobedila Sevilju rezultatom 2:0 i tako se na neki način osvetila na poraz na ovom stadionu u prvom polufinalnom meču Kupa kralja, ali je usput i ostala bez jednog od najboljih.

Vezista Pedri je morao da napusti teren zbog povrede lista i prema prvim prognozama čeka ga pauza od minimum dve nedelje. Ovo je veoma loša vest za Barsu, jer će Pedri propustiti novi duel sa Seviljom, u sredu, kada će Katalonci pokušati da nadoknade 0:2 iz prvog meča. Takođe, on je pod znakom pitanja za revanš sa Pari Sen Žermenom, ali je taj duel već rešen na "Kamp Nou". 

Druga loša vest je što je Ronald Arauho takođe napustio teren, samo 14 minuta po ulasku u igru pošto se oporavio od povrede članka. 

Ipak, osetio je bol u jednom duelu, više je samo udarac, ali Kuman nije želeo da rizikuje i izveo ga iz igre, što se nije svidelo Urugvajcu. Po izlasku, Arauho je u besu šutnuo i srušio klupu, što je razljutilo Kumana, koji je viknuo na štopera i kritikovao ga zbog takvog ponašanja.

Srećom, Arauho nije doživeo novu povredu, Holanđanin ga je izveo iz predostrožnosti, jer u sredu Barsa verovatno igra najvažniju utakmicu ove sezone, za finale Kupa kralja.

Biće bez Pedrija, te od ranije povređenih Roberta, Kutinja i Fatija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke