Pjanić pristao na sve, dogovor pada do kraja nedelje?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.07.2021.
22:02
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa reprezentativcem BiH?

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Miralem Pjanić želi samo nazad u Juventus, ali to neće biti laka operacija.

Katalonski mediji otkrivaju da Pjanić neće praviti nikakav problem i da je praktično već pristao da se vrati u Juventus, ali da najpre mora da ode Aron Remzi.

Nije isključeno ni da se Pjanić vrati na dvogodišnju pozajmicu, ali Juventus neće moći da pokrije njegovu platu ako ostane i Remzi.

Spekuliše se da Remzi pregovara sa dva engleska kluba, Totenhemom i Vulverhemptonom, pa bi bilo zanimljivo videti šta bi bilo da ode u "pogrešni" deo severnog Londona. 

Remzi je svestan da neće imati mesta u Torinu i da je sada pravi trenutak da ode, ali čeka prave ponude. 

Pjanić je nestrpljiv, navodno želi da reši svoj status do kraja nedelje i da ne putuje sa Barselonom na drugi deo priprema u Nemačku.

On je došao prošlog leta u transparentno sumnjivoj trampi po kojoj je plaćen 60 miliona evra, dok je u suprotnom smeru otišao Artur Melo za 10 više. Kuman je brzo izgubio poverenje u njega, a sve je puklo posle dvomeča sa Pari Sen Žermenom kada je sklonjen. 

Pojedini izvori veruju da će do kraja tekuće nedelje biti sve rešeno, da će Juve pronaći način da proda Remzija i da vrati Pjanića. To je savršeni scenario za obojicu, a i za oba kluba. 

Isto tako, savršena je i kvota na titulu Barse, a možete je odigrati odmah, i bez Pjanića, Katalonci su favoriti, zato probajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke