PL - Marez i KDB "petardirali" Sautempton!

Autor: Stefan Matić
sreda 10.03.2021.
20:55
Izvor: Sportske.net

Nisu dali devet, ali neće biti nesrećni ni sa pet postignutih golova.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Mančester siti se vratio na puteve trijumfa posle poraza u derbiju Mančestera. Savladan Sautempton sa 5:2. 

Sautempton je imao dobar posed na startu meča, ipak čim je Siti preuzeo stvari u svoje ruke došao je i gol za vođstvo. 

De Brujne kruniše odličnu akciju, Belgijanac pogađa za 1:0 u 15. minutu. "Sveci" se nisu predavali, imali su odlične pokušaje preko Redmonda i Vestergarda - Ederson dobro reaguje. 

Najbolju priliku Sautempton donosi Laport, Španac pravi penal - Vard-Provz pogađa za 1:1 u 25. minutu. Imali su "sveci" još par prilika do kraja prvog dela igre, Vard-Provz i Đenepo su okušali svoje udarce. A onda se desio Rijad Marez. 

Alžirac u 40. minutu pogađa za 2:1, neverovatna tehnika krilnog igrača. U nadoknadi videli smo i treći gol u mreži MekKartija - Gundogan koristi odbitak i donosi 3:1 pred odlazak na pauzu. 

U 55. minutu vidimo i novi pogodak Mareza, Alžirac se odlično snalazi u šesnaestercu gostiju. To je 4:1 za "građane". Samo minut kasnije Sautempton smanjuje na 4:2, Če Adams koristi odbitak. 

De Brujne ipak stavlja tačku na nadanja Sautemptona, Belgijanac postiže svoj drugi a Sitijev pet gol u 59. minutu. Foden je pokušao još jednom, Engleza neće gol danas. 

U 85. minutu Če Adams pogađa, ali je gol ubrzo i poništen zbog ofsajda. U nastavku Aguero i Tores su imali prilike da bude i ubedljivija pobeda, ali ostaje 5:2. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke