PL - Uzalud magija Lamele, Arteta konačno slavio protiv Murinja!

Autor: Stefan Matić
nedelja 14.03.2021.
19:24
Izvor: Sportske.net

Dosta zanimljivih trenutaka u derbiju Londona, "pevci" se probudili kada su ostali sa igračem manje.

EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Severni London pripada Arsenalu! Artetini momci okrenuli Murinjov Totenhem za nova tri boda (2:1). 

Arsenal dosta bolji na večerašnjoj utakmici. Smit-Rouv i Lakazet su imali dobre šanse u prvih 25 minuta. Mladi veznjak je pogodio prečku. 

Ipak, Totenhem je bio taj koji je došao do vođstva. I to na kakav način. Lamela, koji je ušao umesto povređenog Sona, pogađa spektakularno rabonom pored stative. Leno nemoćan, 1:0 za Totenhem. 

"Tobdžije" su nastavile sa pritiskom, samo par minuta posle egzibicije Argentinca -Soareš pogađa stativu. Arsenal dolazi do izjednačenja u 44. minutu, Odegard se sjajno upisuje u strelce 1:1. 

U nastavku inicijativa domaćina. 62. minut nam donosi kontroverznu situaciju. Davinson Sančez pravi penal nad Lakazetom, pre toga je Francuz promašio ceo fudbal. Oliver siguran, penal iz kojeg Lakazet pogađa za preokret na "Emirejtsu" 2:1. 

Posao Arsenala je bio dosta olakšan petnaestak minuta pred kraj utakmice, Lamela je pokazao i svoju lošu stranu. Argentinac rukom udara Tirnija i to je drugi žuti karton za strelca Totenhema na večerašnjem meču. 

Kejn dolazi do gola, ali je pogodak iz 83. minutu poništen zbog ofsajda.

Velika šansa za "pevce", Kejn iz slobodnjaka pogađa stativu, Sančez je pokušao iz odbitka, ali Gabrijel na pravom mestu. Imao je kapiten Totenhema šansu i u petom minutu nadoknade, ovog puta lopta ide preko gola.


 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kombinator
Monday, 15.03.2021
00:49

Znaci sta reci za ove sudije i var??? Izbacite to ako ga ne koristite kako treba, svaki drugi pregled vara netacno ocitan, to je mafija na visem nivou, tako se bahato ponosaju, kao da ih ne zanima sto ceo svet gleda, bitno da lova okrece posto je skoro svaka tekma namestena, mislim da u to vise niko ne sumnja..