PL - Ljudi šta je ovo?! Alison golom u nadoknadi srušio VBA!

Autor: Stefan Matić
nedelja 16.05.2021.
19:29
Izvor: Sportske.net

Prežaljene "vrećice" dobrano namučile "redse".

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Kakav meč i pobeda Liverpula u njihovom maniru. Magični Alison i gol u 95. minutu za veliko slavlje "redsa" i približavanje Čelsiju u poteri za top četiri (2:1).

Odlična lopta Pereire za Robsona-Kanua koji vara Alisona za 1:0. 

Mane je mogao da izjednači desetak minuta kasnije, šut Senegalca odlazi pored gola. "Redsi" nastavljaju sa ozbiljnim napadima, Mo Salah odlično koristi grešku odbrane VBA i asistenciju Manea za 1:1 u 33. minutu. 

Mogao je Klopov tim i da preokrene rezultat do kraja prvog dela igre. Firmino je imao odličnu šansu samo 2 minuta kasnije, kasnije je šut Manea u 42. minutu blokiran. 

"Redsi" nastavljaju sa napadima i na početku drugog dela igre. Dolaze gosti i do preokreta, ali je gol Manea poništen zbog ofsajda. I ekipi VBA je poništen gol, Bartli je bio u ofsajdu, VAR poništava još jedan gol. 

U 74. minutu Firmino je imao dobar pokušaj, šest minuta kasnije Robson-Kanu je imao odličnu priliku za "vrećice". Alison beleži odličnu odbranu.

 Tijago je imao još jednu veliku priliku za "redse", Džonston odlični brani šut Španca.   

Neverovatni Liverpul dolazi do pobede i to golom Alisona. Brazilac je rešio da se u zadnjem napadu pridruži svom timu. Usledio je korner - Alison na pravom mestu u pravo vreme.

Liverpul nosi kući tri boda!


 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke