PL - Barnli je novi fenjeraš

Autor: Boban Filipović
subota 18.04.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Odigrane su prve četiri utakmice 33. kola Premijer lige: VBA prekinuo seriju pobeda Pardjuovog Palasa, 'Lisice' pobegle sa dna nakon trijumfa nad 'Labudovima', Barnli preuzeo fenjer usled poraza na 'Gudisonu', Stouk slavio posle preokreta nad Sotonom na '

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vest Bromvič Albion je prekinuo seriju loših rezultata i nakon tri vezana poraza u prvenstvu danas osvojio ceo plan na 'Selharst Parku'.

Kristal Palas je važio za favorita, budući da je na prethodna četiri meča osvojio maksimalnih 12 bodova, ali pobedničkoj seriji je došao kraj.

Morison je doveo goste iz Birmingema u vođstvo već u drugom minutu utakmice, konačnih 0:2 postavio je Gardner početkom drugog poluvremena.

Lester je slavio protiv Svonsija pred svojim navijačima istim rezultatom, argentinski napadač Uloa je načeo 'Labudove' u 15. minutu, tijumf je overio Endi Kinng minut pre kraja utakmice.

'Lisice' ovom pobedom beže sa poslednejg mesta na tabeli, na kome se sada nalazi Barnli.

Barnli je poražen na 'Gudison Parku', Everton je osvojio sva tri boda zahvaljujući golu Kevina Miraljasa nakon pola sata igre.

Interesantno, Lejton Bejns je promašio penal u 10. minutu meča, a otežavajuća okolnost za goste bilo je to što su celo drugo poluvremen igrali bez isključenog Ešlija Barnsa.

Sautempton je pobedom na 'Britaniji' imao priliku da zadrži nadu da može da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, počelo je dobro po Kumanove 'Svece' koji su poveli preko Morgana Šnajderlina sredinom prvog dela igre, ali u nastavku četa Mara Hjuza uspeva da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda.

Mame Diuf i Čarli Adam su doneli pobedu Stouku.

Dušan Tadić je bio u startnoj postavi Sotona, proveo je na terenu 67 minuta, dok Filip Đuričić nije bio ni u protokolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke