PL - Bijelsina lekcija Anćelotiju!

Autor: Milovan Longinov
subota 28.11.2020.
20:26
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Lidsa!

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Lidsa pobedili su na Gudisonu ekipu Evertona rezultatom 1:0, u prevodu - Marselo Bijelsa je nadmudrio Karla Anćelotija!

Heroj i čovek odluke bio je Rafinja, koji je postigao jedini pogodak u 79. minutu.

Počelo je žestoko na obe strane, Dukure je u sedmom minutu imao prvu šansu za Everton, da bi u 10. uzvratio Rafinja sjajnim pasom za Herisona koji je propustio ogromnu priliku da donese Lidsu prednost.

U 21. minutu Bamford je imao još bolju priliku, sačekao je loptu na petercu, ali se istakao Pikford sjajnom intervencijom.

Nastavio je Lids da stvara prilike, sledeću je imao Rafinja u 29. minutu, ali se opet maestralno pokazao Pikford.

Do odlaska na odmor, Herison je imao još dve prilike, da bi Everton uzvratio preko Holgejta, ali se istakao i golman Lidsa.

Drugo poluvreme je bilo znatno nezanimljivije, izostale su neke prave prilike, iako je po uvodnim minutima i prvom delu očekivala goleada, jedan trenutak je rešio sve.

U 79. minutu, posle lepe akcije po levoj strani, Herison je proigrao Rafinju, ovaj prihvatio na 20 metara, niko ga nije napao, pa je odlučio da oproba udarac i savladao Pikforda za 0:1.

Marselo Bijelsa je odmah odlučio da "zatvori" prilaz, izveo je Rafinju, ušao je Poveda, dok je Anćeloti krenuo u ofanzivu, uveo je i Bernarda umesto Holgejta.

baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke