PL - Božić u Engleskoj "uspavao" favorite, kiksnuo i Arsenal!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.12.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Nakon Sitija, i "Tobždije" nisu uspele da dođu do trijumfa u Boksing deju.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala remizirali su u gostima protiv Brajtona sa 1:1. u 18. kolu Premijer lige Engleske.

Odlično je krenula ekipa Unaija Emerija koja je nakon inicijative povela u sedmom minutu kada je Pjer Emerik Obamejan doveo svoj tim u vođstvo posle dodavanja Lakazeta.

Brajton je krenuo nešto ofanzivnije i u nekoliko navrata zapretio odbrani gostiju, Gabonac je mogao do još jednog gola, ali domaćin je uspeo da izjednači u 35. minutu kada je precizan bio Jirgen Lokadija.

U drugom delu meča videli smo slično izdanje oba tima - Brajton se fokusirao na odbranu svog gola, a imao je i nekoliko prilika da savlada Lenoa.

Na kraju, "Tobždije" nisu uspele da osvoje sva tri boda i pored terenske inicijative koja nije donela konkretne rezultate.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JazavacPredSudom
Wednesday, 26.12.2018
21:34

Idemo Ole, samo neka traje... Napad, napad i samo napad. Dosta nam je Murinjovog šaha bilo. Bravo!

avatar
Ukica
Wednesday, 26.12.2018
21:32

Uzasna igra, uzasne izmene, prakticno bez suta u drugom poluvremenu... Potop na Enfildu za vikend

avatar
PADAMNAGORE
Wednesday, 26.12.2018
21:29

U stanju smo da povedimo ovakav. Totenhem a izgubimo od Sautentona, igramo remi sa Brajtonom.. Svi znamo kakvu odbranu imamo, i skoro svi igraci odbrane su povredjeni... Ne moze Emeri da ocisti sve ove panjeve odjednom... Vezni red takodje kriminalan.. Samo uz Boziju pomoc mozemo do 4. mesta.. Dovesti 2-3 pojacanja sad preko zime obavezno!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 26.12.2018
21:20

Eeeeee nesretni Arsenal, dok njihov najveci rival na severu Londona gazi oni se glupiraju, St Totteringham's Day se nece ni ove sezone slaviti kod topica. Al dobro bar su na svojoj omiljenoj poziciji pa i to je nesto.

avatar
Tris
Wednesday, 26.12.2018
21:17

Jos jedna ocajna partija u nizu...Jedva cekam dan kada Ozil bude napustio klub, toliko nezainteresovanog fudbalera u zivotu nisam video...Linhenstajner je neko ko je trebao biti u penziji ali eto Arsenalu je potreban takav fudbaler u borbi za top 4 xD Ivobi, Ozil, Linhenstajner su 3 igraca koje treba najuriti ako moze odma sada u januaru...Mejtlanda Najlsa vratiti u B tim samo zbog one upropastene kontre gde lik glumi Ronaldinja...Danas su svi bili ocajni i sto se ove sezone tice ja nemam vise nikakva ocekivanja...Sledece kolo Liverpul Arsenal, sve ispod 3 razlike je uspeh sa ovakvom odbranom...

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 26.12.2018
21:12

Bolji Brajton danas,Lihtstajner za penziju.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 26.12.2018
21:12

Steta, jeftino primljen gol, Obamejang je zverina, Emeri radi odlican posao. Da nije Totinhem u vrhunskoj formi Arsenal bi bio najbolji klub u Londonu.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 27.12.2018
14:55

Dzabe si im se ulizivao u prvom delu komentara, ne smes napisati da je Totenhem bolji, nista nisi naucio na mom primeru, moraces pazljivije da me pratis.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 26.12.2018
21:10

Emeri ponovo donosio ocajne odluke. Uvodi Ivobija umesto Ozila. Remzija umesto Lakazeta i Najlsa umesto Koscelnog. Ali zato Lihstajner igra bez obzira sto je ubedljivo najgori igrac lige. Genduzi takodje ocajan danas. Trebalo je njega da menja, a ne Lakazeta. Dzaka ponovo cas stoper, cas vezni, nije ni cudo sto ne moze da se sastavi. On je kritican i kada konstantno igra jednu poziciju, kamoli kada se stalno prebacuje sa pozicije na poziciju. Jos jedna propustena prilika zbog losih odluka. Pozitivno: Toreira ne propusta Lpool zbog kartona.