PL - Briga im je samo teren, Čelsi nastavlja da pobeđuje! Magija Gimaraeša!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.03.2022.
22:26
Izvor: Sportske.net

Veoma dobra priprema fudbalera Čelsija za utakmicu, pobedio i Njukasl.

EPA-EFE/Glyn Kirk
EPA-EFE/Glyn Kirk

Povezane vesti

Vulverhempton je dobio Votford na svom terenu, bilo je laganih 4:0, a već nakon 20-ak minuta igre bilo je 3:0. 

Himenez je doveo domaće u prednost u 13. minutu utakmice, da bi na 2:0 povisio Kučo autogolom pet minuta kasnije. Podens je povisio u 21. na 3:0, da bi konačan rezultat postavio Ruben Neveš u 85. minutu. 

Aktuelni šampion Evrope je bio bolji od fenjeraša u Premijer ligi, Čelsi je savladao Norič i pored svih problema van terena i već dobro poznate situacije u kojoj su se našli. 

Čelsi je slavio sa 1:3 na gostovanju Noriču, bili su dosta bolji tim i čini se da pobeda nije toliko dolazila u pitanje. 

Već nakon 14 minuta utakmice Čaloba u 3. i Maunt u 14. minutu su uspeli da dovedu goste u prednost od 0:2, da bi domaćinu tračak nade dao Puki iz penala u 69. minutu meča. Konačnih 1:3 postavlja Kai Haverc u 90. minutu utakmice. 

Bilo je govora da će Čelsi igrati u plavim dresovima bez imena sponzora večeras, ali je očigledno da nisu pronašli takve jer su saznali par sati pre utakmice da ih je napustio glavni sponzor.

Sautempton je poražen od Njukasla, iako su vodili u prvom poluvremenu. Na kraju 1:2.

Armstrong je doveo domaćina u prednost u 25. minutu utakmice, da bi u 32. minutu izjednačio Vud. Sedam minuta od početka drugog poluvremena gosti stižu do sva tri bodafantastičnim golom Gimaraeša. Jasno je, Njukasl je u veoma dobroj formi i opstanak više neće dolaziti u pitanje.

U duelu Lidsa i Aston Vile veoma ubedljiva pobeda gostiju od 0:3, ubedljiva pre svega zbog igre ekipe Stivena Džerarda, briljirali su tokom čitavog duela i na kraju apsolutno zasluženo slavili. 

Kutinjo je ponovo jedan od junaka, pogodio je u 22. minutu utakmice, Keš je povisio na 0:2, a konačnih 0:3 delo je Čembersa u 73. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke